Alkohol
Witam mam pytanie :) mam plik ISO 2 giga, i przerobilem w alkoholu , zebydzielilo na 700 mega, i chce teraz to wyaplic na zwykle plytki.
Pwstał mi jeden mały pliczek mds 5 kb waźy. i pliki mdf, md0, md1 jak wypalic to pokolei w alkoholu ? tzn,i czy jak bedzie sie konczyło nagrywanie jedej czesci , to alkohol zapyta aby włozyc druga i 3 płyte aby dokączyc instalacje ? i czy potem bedzie sie instalowało bez problemów ? Dodam ze to był obraz DVD
Pwstał mi jeden mały pliczek mds 5 kb waźy. i pliki mdf, md0, md1 jak wypalic to pokolei w alkoholu ? tzn,i czy jak bedzie sie konczyło nagrywanie jedej czesci , to alkohol zapyta aby włozyc druga i 3 płyte aby dokączyc instalacje ? i czy potem bedzie sie instalowało bez problemów ? Dodam ze to był obraz DVD
Odpowiedzi: 14
Zrobiłęś ripa zgierki.Ten obraz płyty co ci powstał według alkoholu to przerób go na iso za pomoca programu np.UltraISO i wypal na płyte.
robilem i przechodzilo...czasami.....gdzy czasami okazywalo sie ze nastapil blad w nagraniu badz podczas zgrywania –ale powinno lazic :>
kurde, ciekawe czy to wyjdzie , taka akcja, robił juz ktos tak podobnie? ze dawał obraz ISO do rar. dziląc go na czesci 700 mega ? potem nagrywał na CD kopiował na dysk scalał i instalował ze scalonego obrazu ISO ?
dodaktowe kody kontrolne :>
aco te dane naprawcze dają ?
zalezy jakiego programu chcesz uzyc do archiwizacji,ja moge ci tylko powiedziec gdzie to jest w winrarze,bo tylko tego uzywalem:uruchamiasz, bierzesz dodaj, na zakladce ogolne zaptaszasz dodaj dane naprawcze
a gdzie te dane naprawcze sie bierze ? wybiera
mysle ze to moze sie udac, dodasz jeszcze dane naprawcze do archiwow i moze :)
ale gwarancji na to nie dam, bo juz kilka razy sie spotkalem ze potem przy rozpakowywaniu i laczeniu w calosc wyskauja bledy
ale gwarancji na to nie dam, bo juz kilka razy sie spotkalem ze potem przy rozpakowywaniu i laczeniu w calosc wyskauja bledy
ale chodzi o to ze ja chce wyslac ;] a czy jak wezme cały obraz ISO dodam ro archiwum i wezme zeby dzielilo co 700 mega, to potem jak zgram na płyte kazda czesc, i potem skopiuje z kazdej plyty na dysk i połączew całość i zainstaluje to bedzie dobrze ?
pazdzioch–wawa:czyli mam nie próbowac ? szkoda płytek
twoje plytki twoj wybor :D
a nie mozesz isc z dyskiem do kogos kto ma wypalarke dvd i nagrac "normalnie"
a tak na marginesie to jest koniecznosc wypalania?bo jesli do zainstalowania to mozna uzyc napedu wirtualnego
czyli mam nie próbowac ? szkoda płytek
gekko44:...jesli to byl program to nie sadze aby dal rade dalej chodzic...
co tu duzo pisac, z gra bedzie to samo...
to jest gra, tylko pytanie czy bedize sie instalowało poprawnie
wiesz mds to plik "opisowy", a mdf to obrazy.
Nie wiem co ty wlasciwie pociales...jesli to byl program to nie sadze aby dal rade dalej chodzic (tforcy nie przewidizeli wersji 3cd :LOL: )
Nie wiem co ty wlasciwie pociales...jesli to byl program to nie sadze aby dal rade dalej chodzic (tforcy nie przewidizeli wersji 3cd :LOL: )
Strona 1 / 1