alkohol 120% big problem
Sciągnąłem jakiś czas temu wersję testową, która de facto się skończyła. Dzisiaj znów chciałem to zrobić ale juź nie da rady.moje pytania
1) czy da się jakoś to ominąć
2) w momencie instalowania pojawia się komunikat
error 25002. Some driver has invalid name conflicts with other file or service in system. Please choose other driver name or make sure you have after removal of sofware using same name
oraz drugi
installation ended prematurely because of ann error
o co tu chodzi?
1) czy da się jakoś to ominąć
2) w momencie instalowania pojawia się komunikat
error 25002. Some driver has invalid name conflicts with other file or service in system. Please choose other driver name or make sure you have after removal of sofware using same name
oraz drugi
installation ended prematurely because of ann error
o co tu chodzi?
Odpowiedzi: 4
zainstaluj sobie Virtual CloneDrive, jest za friko i jest ok
a jaki jest inny progra, ktory czyta .mds? bo mam ten sam problem i jak instaluje daemona nowego, to wyskakuje mi, to samo, co opisal wielebny_krak z alcoholem...
wielebny_kraku – ponownym instalowaniem Alcohola nie obejdziesz licencji trial wiec wlasciwie mozesz sobie darowac :wink:
wpisanie w googlach alcohol 120% error 25002 przynosi, o dziwo, wyniki.
Nie wgłębiasłem się, bo wychodze z ząłoźenia, źe programy naleźy ..kupować, a nie szukać obejścia dla piracenia.
Nie wgłębiasłem się, bo wychodze z ząłoźenia, źe programy naleźy ..kupować, a nie szukać obejścia dla piracenia.
Strona 1 / 1