alcohol 52% trial
Witam
od momentu kiedy skonczyl mi sie trial alcoholu 52% trapi mnie jedna denerwujaca sprawa..
przy naciskaniu prawego klawisza myszy na jakis naped w "moi komputerze" wyskakuje denerwujace okno:
The trial period has expired
Please purchase registration code... itp itd
i odsylacz do strony www
mimo unistalacji programu nadal okno wyskakuje.. :evil:
wczesniej mialem ten sam problem z wersja 120% crackowaną
po zainstaloawniu 52 bylo spoko dopoki trial sie nie skonczyl ;/
da rade coz z tym zrobic ??
od momentu kiedy skonczyl mi sie trial alcoholu 52% trapi mnie jedna denerwujaca sprawa..
przy naciskaniu prawego klawisza myszy na jakis naped w "moi komputerze" wyskakuje denerwujace okno:
The trial period has expired
Please purchase registration code... itp itd
i odsylacz do strony www
mimo unistalacji programu nadal okno wyskakuje.. :evil:
wczesniej mialem ten sam problem z wersja 120% crackowaną
po zainstaloawniu 52 bylo spoko dopoki trial sie nie skonczyl ;/
da rade coz z tym zrobic ??
Odpowiedzi: 4
spoko niezrozumielismy sie..
usuniecie kontrolerow niestety nie podzialalo.. zostalo rejestry... :? :roll:
usuniecie kontrolerow niestety nie podzialalo.. zostalo rejestry... :? :roll:
Przepraszam w takim razie za niesluszne posadzenie, ale NIE napisales ze nie masz go na dysku. Wielu kombinatorow wypisuje posty o odinstalowaniu, ale nie wspomina o ponownym zainstalowaniu w celu "ominiecia" problemu.xtc:napisalem w poprzednim poscie) go UNINSTALOWALEM I NIEMAM GO NA DYSKU ! :–/
chyba sie nie zrozumielismy
Pozostaje Ci reczne grzebanie w rejestrze i usuwanie pozostalosci. Usuniecie kontrolerow IDE nie pomoze ? Sprawdz sobie.
EL NINO:Da rade. Wejdziesz na linkowana przez program strone i "purchase registration code".xtc:da rade coz z tym zrobic ??
Innej odpowiedzi nie oczekuj. Regulamin mam nadzieje czytales ?
a po jakiego mam go kupowac jak dawno (tak jak napisalem w poprzednim poscie) go UNINSTALOWALEM I NIEMAM GO NA DYSKU ! :–/
chyba sie nie zrozumielismy
nie oczekuje sposobu na zcrackowanie programu
uzylem triala – trial sie skonczyl – usunalem program –> to chyba normalne nie ?
a slady po progsie (powyzej napisalem jakie) zostaly
to takie dziwne ze niechce zeby mi wyskakiwalo jakies wkurzajace okno mimo ze juz dawno niemam programy na dysku ???
no chyba ze to jest zupelnie normalne ze alcohol zostawia po sobie takie badziewie w rejestrach i nikt nie wie co z tym zrobic.. jesli tak to napiscie heh
Da rade. Wejdziesz na linkowana przez program strone i "purchase registration code".xtc:da rade coz z tym zrobic ??
Innej odpowiedzi nie oczekuj. Regulamin mam nadzieje czytales ?
Strona 1 / 1