alcohol 120%
Czy ktoś móglby udzielić mi informacji o programie alcohol 120% :?: , mam kurs prawa jazdy w formacie bin i cue i chciałabym go jakoś odpalić, a dowiedzialam się źe podobno najlepszy jest program alcohol 120%, ale za bardzo nie wiem jak się za to zabrać. Pomocy!!
Odpowiedzi: 5
moźesz tez na pomocą UltraISO. On otwiera kazdy obraz płyty(prawie) pomaga przekonwertorować do innego formaty(obrazu płyty)jak i otwozy ci zawartość płyty (nie odpali tylko pokaze co w niej sie znajduje).
A najleprzym programem do odpalania obrazów płyty z twardziela jest program o nazwie "Virtual CD–ROM Control Panel" ale odpala tylko obraz płyty zapisany w formie ISO.
A najleprzym programem do odpalania obrazów płyty z twardziela jest program o nazwie "Virtual CD–ROM Control Panel" ale odpala tylko obraz płyty zapisany w formie ISO.
pati18–18:Mam jeszcze jedno pytanie. Jak zgrać zawartość tego wirtualnego napędu na płytkę??
Klikasz na kreator nagrywania,wybierasz obraz do wypalenia, ustawiasz prędkość i start.
Mam jeszcze jedno pytanie. Jak zgrać zawartość tego wirtualnego napędu na płytkę??
Dzięki za pomoc
Program sciagnij najlepiej z oficjalnej strony Alcohole Software. Mozesz tez uzyc Google.pl
Po sciagnieciu instalki i zainstalowaniu uruchamiasz program. Ikonke skrotu masz na pulpicie (domyslnie). Nastepnie klikasz na link Napedy Wirtualne. Ustawiasz ilosc tych napedow na 1. Potwierdzasz i w glownym oknie Alcohole'a Twym oczom pokaze sie dodatkowa zakladka – wirtualne napedy. Klikasz na odpowiedni prawym przyciskiem myszy –> zamontuj naped i wskazujesz fizyczna lokalizacje obrazu (plik z rozszerzeniem BIN). Wirtualny naped pojawi sie w MOJ KOMPUTER.
P.S. IMHO lepszy jest D–Tools lub Alcohole 52 %. To jest typowe oprogramowanie do wirtualnych napedow. Zas wersja 120% Alcohole'a to kombajn to wypalania glownie plytek.
P.S. Przeznaczenie kursywy jest troche inne.
Po sciagnieciu instalki i zainstalowaniu uruchamiasz program. Ikonke skrotu masz na pulpicie (domyslnie). Nastepnie klikasz na link Napedy Wirtualne. Ustawiasz ilosc tych napedow na 1. Potwierdzasz i w glownym oknie Alcohole'a Twym oczom pokaze sie dodatkowa zakladka – wirtualne napedy. Klikasz na odpowiedni prawym przyciskiem myszy –> zamontuj naped i wskazujesz fizyczna lokalizacje obrazu (plik z rozszerzeniem BIN). Wirtualny naped pojawi sie w MOJ KOMPUTER.
P.S. IMHO lepszy jest D–Tools lub Alcohole 52 %. To jest typowe oprogramowanie do wirtualnych napedow. Zas wersja 120% Alcohole'a to kombajn to wypalania glownie plytek.
P.S. Przeznaczenie kursywy jest troche inne.
Strona 1 / 1