aktywacja xp ????
Witka :D Mam do Was pytanie, jezeli zaras po zainstalowaniu Win XP prof w dolnym prawym rogu nie widnieja kluczyki pokazujace ile dni jest do aktywacji tylko win jest odrazu aktywny to co to oznacz?????
Odpowiedzi: 10
Jesli masz system na NTFSie to oczywiscie.
Jesli masz system na NTFSie to oczywiscie.
oki ale nie chodzi mi o sp1 tylko o to czy u was w win XP po wcisnieciu prawego przycisku na plik exe jakiegos programu w wlasciwosciach mozecie ustawic dostep do danego programu dla roznych kont uzytkownikow tak jak w win 2000????
CHECK–IT:Taa yasne ! Ja musiałem zmieniać klucz pewnym progsem zeby zainstalować servis packa...
Otórz to. Z tego co wiem bez zmiany klucza się nie da.
Taa yasne ! Ja musiałem zmieniać klucz pewnym progsem zeby zainstalować servis packa...
Nic nie jest poobcinane !
Wszystkie programy powinny działać i na koncie administratora jak i innych uźytkowników.
Chyba źe załoźysz konto z ograniczeniami.
Wszystko to jest w panelu sterowania – konta uźytkowników.
Wszystkie programy powinny działać i na koncie administratora jak i innych uźytkowników.
Chyba źe załoźysz konto z ograniczeniami.
Wszystko to jest w panelu sterowania – konta uźytkowników.
Witka :D . dziekuje z odpowiedzi :D . Oczywiscie ze mozna zainstalowc Sp1 ale o tym sza :D :D . mam jescze jedno pytanko czy taka wersja jest pełna czy jakos obcieta ?? bo po wybraniu prawym przyciskiem myszki na jakis plik wykonawczy programu nie moge ustawic praw dostepu dla konta uzytkownik :( tak jak to ma miejscse w 2000. Chodzi o to aby program do ogladania tv dzialal nie tylko na koncie admina ale tez na koncie uzytkownika :( moze Wiecie jak to zrobic ????
Zainstalujesz, ale to powaźne forum i nie będziemy dyskutowali jak :wink:
Ale na tym kluczu nie zainstalujesz SP1.
z tego co wywnioskowalem to chyba wiekszosc uzytkownikow korzysta z win xp do ktorego pasuje klucz podany wyzej :D :D :D
Strona 1 / 1