Aktywacja XP
Mam małe pytanie – otóź posiadam system Windows XP Home Edition w tzw.wersji OEM,która była dołączona kiedy kupowałem nowy komputer(dość dawno).Wersja ta wymagała aby w ciągu 30 dni zarejestrować ją,w przeciwnym wypadku uźytkowanie jej miało być niemoźliwe.Została aktywowana telefonicznie.Jednak po jakimś czasie,kiedy uruchamiałem komputer wyskoczyło okienko źe wystąpił błąd uniemoźliwiający rozpoznanie autentyczności systemu (czy jakoś takq) i źe wymagana jest ponowna aktywacja.Zatem ponownie zadzwoniłem i aktywowałem (przez internet np. nie moźna było aktywować poniewaź wogóle nie moźna było wejść do systemu).Po jakiś 2 tygodniach sytuacja się powtórzyła.Znowu byłem zmuszony dzwonić i dokonywaqć aktywacji (przy lekkim zniecierpliwieniu Pani która dziwiła się iź robię to po raz 3).Moje pytanie dotyczy róźnego rodzaju "plików" które umoźliwiają aktywację tego typu wersji windowsów.Słyszałem źe
istnieją takie.
Czy ktoś zna się na tym i mógłby mi ewentualnie polecić coś takiego?
istnieją takie.
Czy ktoś zna się na tym i mógłby mi ewentualnie polecić coś takiego?
Odpowiedzi: 1
Zmartwie Cie – z uwagi na regulamin forum, niemozliwa jest odpowiedz czy tez raczej proba pomocy na Twoje pytanie.
Moge jedynie powiedziec ze sa takie "pliki".
P.S. Natomiast pani z M$ jest tam od tego aby Ci pomoc w takiej sytuacji. Ty masz prawo codziennie instalowac ten system i codziennie go aktywowac – guzik ja to powinno obchodzic.
Moge jedynie powiedziec ze sa takie "pliki".
P.S. Natomiast pani z M$ jest tam od tego aby Ci pomoc w takiej sytuacji. Ty masz prawo codziennie instalowac ten system i codziennie go aktywowac – guzik ja to powinno obchodzic.
Strona 1 / 1