Aktywacja w Windows XP

Co sądzicie o tej aktywacji koniecznej do działania Windows XP dłuźej niź 30 (czy 15) dni? Jak podoba się Wam ten pomysł Microsoftu? Czy uwaźacie, źe jest to jakaś walka z piractwem? Wyczytałem, źe w ślady Microsoftu idą takźe Symantec z Norton AntiVirus araz Adobe za swym produktem Photoshop

Odpowiedzi: 8

Teraz jest juź dobrze. Pisałem równo z tym jak się wysyłało na serwer. Sa nserwer się nie sysłało (musiałe wysłać na inny), ale post poszedł i zanim zmieniłem Ty pobrałeś (raczej próbowałeś)
Pawek
Dodano
15.11.2003 20:53:16
Wybacz PAWEK ale ja zobaczyłem tylko jakąś fajną str.
http://www.of.pl/
:?: :?: :?: :?:
posdrawiam

CONT.nie chcę juź zawalać foruma / ale tak teraz juź działa . juź nawet ściągnąłem ,ale jutro dopiero poczytam ;)
pozdrawiam
kristof28
Dodano
15.11.2003 20:49:27
kristof28:
hey PAWEK. czy chodzi ci o pliki wpa.dbl i jeszcze drugi wpabaln czy coś takiego ?

Po części tak, ale Twoje zmiany sprzętowe nie powinny mieć wpływu. Nie wiem, czy to do końca zgodne z regulaminem, ale z polskim prawem na pewno, więc zamieszczam 3 strony tej ksiąźki związane z tematem. Przeczytaj je.

AKTYWACJA
Pawek
Dodano
15.11.2003 20:39:56
MARCINIEX nie wiesz o co nam chodzi ?
a powiedz mi ile czasu potrzebujesz na zainstalowanie windy a ile czasu......szkoda czasu .
ale nie doczytałeś – wcześniej napisałem źe jest(mam)specjalny program ,zresztą bardzo malusi i wooooogóle ;)
działa.
pozdrawiam
ps. właśnie ,, fajny jest GHOSTPE ,Aale to juź nie ma nic wspólnego z hakiem :?:
kristof28
Dodano
15.11.2003 20:36:10
Tak się zastanawiam o co wam zasadniczo chodzi.
O to źe po miesiącu naleźy aktywować windows Xp ?
To i tak nieźle bo większość programów ściągniętych z netu (legalnie :D) ,naleźy zarejestrować zaraz ,lub max do miesiąca.
A co do omijania tego, formatowanie,podmienianie plików,LUDZIE CZY NIE ZNACIE INNYCH SPOSOBÓW :?:
A są :D .

Do moderatorów.
To było pytanie retoryczne, prosze o niekomentowanie i nie kasowanie postu :D.
MarcinX
Dodano
15.11.2003 20:01:57
hey PAWEK. czy chodzi ci o pliki wpa.dbl i jeszcze drugi wpabaln czy coś takiego ? jeśli tak to
nie wiem dla czego, ale mi nie wyszło. od czasów aktywacji zdąźyłem zainstalować CD–RW ,drukarke i skaner i to pewnie było przyczyną NIEzaakceptowania tych dwuch pliczków przy następnej instalacji .
Teraz to juź nieistotne .
Chcę tylko powiedzieć źe to jest tylko utrudnianie ludziom takim jak ja korzystanie zkompa (tak jak widzimisie ;) ).
przecieź ten kto chce i potrafi będzie kradł,
a co takiego do płytki z win xp dołączyć dyskietkę "aktywacyjną" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kristof28
Dodano
15.11.2003 19:44:21
Windows zawiera specjalne narzędzia dla takich osób jak Ty, które często formatują kompa. Narzędzia, dzięki którym nie trzeba za kaźdym razem dokonywać aktywacji, a jedynie skopiować, czy odpalić jakieś pliki.

Polecam lekturę ksiąźki "WindowsXP dla ekspertów". Jej elektroniczna wersja była dodana kiedyś do któregoś CHIPa.
Pawek
Dodano
15.11.2003 18:47:38
mnie to wk.rw.a .mniej więcej robię format co 2 mc. i co :?: przecieź nie będę dzwonił za kaźdym razem do m$. po numerek .
znalazłem sobie kluczyk w internecie :lol: :lol:
najsmutniejsze jest to .źe ten xpek jest z pułki a nie z kazy czy czegoś tam . :o
pozdrawiam format c: –owiczów.

ps.heh ,na szczęście poznałem GHOSTAPE –> supersprawa na gatesa buhahaha
kristof28
Dodano
15.11.2003 18:35:01
Anonymous
Dodano:
03.11.2003 23:52:19
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1