Aktywacja w Windows XP
Co sądzicie o tej aktywacji koniecznej do działania Windows XP dłuźej niź 30 (czy 15) dni? Jak podoba się Wam ten pomysł Microsoftu? Czy uwaźacie, źe jest to jakaś walka z piractwem? Wyczytałem, źe w ślady Microsoftu idą takźe Symantec z Norton AntiVirus araz Adobe za swym produktem Photoshop
Odpowiedzi: 8
Teraz jest juź dobrze. Pisałem równo z tym jak się wysyłało na serwer. Sa nserwer się nie sysłało (musiałe wysłać na inny), ale post poszedł i zanim zmieniłem Ty pobrałeś (raczej próbowałeś)
Wybacz PAWEK ale ja zobaczyłem tylko jakąś fajną str.
http://www.of.pl/
:?: :?: :?: :?:
posdrawiam
CONT.nie chcę juź zawalać foruma / ale tak teraz juź działa . juź nawet ściągnąłem ,ale jutro dopiero poczytam ;)
pozdrawiam
http://www.of.pl/
:?: :?: :?: :?:
posdrawiam
CONT.nie chcę juź zawalać foruma / ale tak teraz juź działa . juź nawet ściągnąłem ,ale jutro dopiero poczytam ;)
pozdrawiam
kristof28:
hey PAWEK. czy chodzi ci o pliki wpa.dbl i jeszcze drugi wpabaln czy coś takiego ?
Po części tak, ale Twoje zmiany sprzętowe nie powinny mieć wpływu. Nie wiem, czy to do końca zgodne z regulaminem, ale z polskim prawem na pewno, więc zamieszczam 3 strony tej ksiąźki związane z tematem. Przeczytaj je.
AKTYWACJA
MARCINIEX nie wiesz o co nam chodzi ?
a powiedz mi ile czasu potrzebujesz na zainstalowanie windy a ile czasu......szkoda czasu .
ale nie doczytałeś – wcześniej napisałem źe jest(mam)specjalny program ,zresztą bardzo malusi i wooooogóle ;)
działa.
pozdrawiam
ps. właśnie ,, fajny jest GHOSTPE ,Aale to juź nie ma nic wspólnego z hakiem :?:
a powiedz mi ile czasu potrzebujesz na zainstalowanie windy a ile czasu......szkoda czasu .
ale nie doczytałeś – wcześniej napisałem źe jest(mam)specjalny program ,zresztą bardzo malusi i wooooogóle ;)
działa.
pozdrawiam
ps. właśnie ,, fajny jest GHOSTPE ,Aale to juź nie ma nic wspólnego z hakiem :?:
Tak się zastanawiam o co wam zasadniczo chodzi.
O to źe po miesiącu naleźy aktywować windows Xp ?
To i tak nieźle bo większość programów ściągniętych z netu (legalnie :D) ,naleźy zarejestrować zaraz ,lub max do miesiąca.
A co do omijania tego, formatowanie,podmienianie plików,LUDZIE CZY NIE ZNACIE INNYCH SPOSOBÓW :?:
A są :D .
Do moderatorów.
To było pytanie retoryczne, prosze o niekomentowanie i nie kasowanie postu :D.
O to źe po miesiącu naleźy aktywować windows Xp ?
To i tak nieźle bo większość programów ściągniętych z netu (legalnie :D) ,naleźy zarejestrować zaraz ,lub max do miesiąca.
A co do omijania tego, formatowanie,podmienianie plików,LUDZIE CZY NIE ZNACIE INNYCH SPOSOBÓW :?:
A są :D .
Do moderatorów.
To było pytanie retoryczne, prosze o niekomentowanie i nie kasowanie postu :D.
hey PAWEK. czy chodzi ci o pliki wpa.dbl i jeszcze drugi wpabaln czy coś takiego ? jeśli tak to
nie wiem dla czego, ale mi nie wyszło. od czasów aktywacji zdąźyłem zainstalować CD–RW ,drukarke i skaner i to pewnie było przyczyną NIEzaakceptowania tych dwuch pliczków przy następnej instalacji .
Teraz to juź nieistotne .
Chcę tylko powiedzieć źe to jest tylko utrudnianie ludziom takim jak ja korzystanie zkompa (tak jak widzimisie ;) ).
przecieź ten kto chce i potrafi będzie kradł,
a co takiego do płytki z win xp dołączyć dyskietkę "aktywacyjną" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nie wiem dla czego, ale mi nie wyszło. od czasów aktywacji zdąźyłem zainstalować CD–RW ,drukarke i skaner i to pewnie było przyczyną NIEzaakceptowania tych dwuch pliczków przy następnej instalacji .
Teraz to juź nieistotne .
Chcę tylko powiedzieć źe to jest tylko utrudnianie ludziom takim jak ja korzystanie zkompa (tak jak widzimisie ;) ).
przecieź ten kto chce i potrafi będzie kradł,
a co takiego do płytki z win xp dołączyć dyskietkę "aktywacyjną" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Windows zawiera specjalne narzędzia dla takich osób jak Ty, które często formatują kompa. Narzędzia, dzięki którym nie trzeba za kaźdym razem dokonywać aktywacji, a jedynie skopiować, czy odpalić jakieś pliki.
Polecam lekturę ksiąźki "WindowsXP dla ekspertów". Jej elektroniczna wersja była dodana kiedyś do któregoś CHIPa.
Polecam lekturę ksiąźki "WindowsXP dla ekspertów". Jej elektroniczna wersja była dodana kiedyś do któregoś CHIPa.
mnie to wk.rw.a .mniej więcej robię format co 2 mc. i co :?: przecieź nie będę dzwonił za kaźdym razem do m$. po numerek .
znalazłem sobie kluczyk w internecie :lol: :lol:
najsmutniejsze jest to .źe ten xpek jest z pułki a nie z kazy czy czegoś tam . :o
pozdrawiam format c: –owiczów.
ps.heh ,na szczęście poznałem GHOSTAPE –> supersprawa na gatesa buhahaha
znalazłem sobie kluczyk w internecie :lol: :lol:
najsmutniejsze jest to .źe ten xpek jest z pułki a nie z kazy czy czegoś tam . :o
pozdrawiam format c: –owiczów.
ps.heh ,na szczęście poznałem GHOSTAPE –> supersprawa na gatesa buhahaha
Strona 1 / 1