Aktywacja na 5 PC z jednej sieci
Witam.
Instalowałem 5 PC kazdy ze swoją licencją i dokonałem aktywacji pierwszego PCprzez neta.Po tym nie mogłem juz aktywować pozostałych (info, że niepoprawny klucz) po dwóch dniach odpaliłem nastepnego i aktywował sie automatycznie. Z kolei postalych juz nie mogłem.
Czy aktywacja jednej licencji uniemożliwia aktywację pozostałych liecncji z tego samego IP, czy potrzebny jest czas od poprzedniej aktywacji? np 12 lub 24 godziny.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 1
jakie to licencje? OEM,BOX,MOLP?
Strona 1 / 1
OEM
<P>niestety, przy oemach tak sie wlasnie dzieje. pozostaje ci aktywacja pozostalych kompow przez telefon, no chyba, ze masz czas czekac :)</P> <P> </P>
<P>OK. dzięki za info. Nie wymaga to u mnie pośpiechu, dlatego spokojnie mogę sobie poczekać.:)</P> <P>A czy przy kontakcie telefonicznym, wymagane sa jakies dodatkowe informacje co do legalności systemu?</P>
<P>nie, poniewaz nawet przez telefon system odpytuje cie automatycznie, musisz tylko predzej wybrac na komputerze aktywacje przez telefon i miec wygenerowane cyferki.</P> <P>gdyby aktywacja przez automat nie udala sie, bedziesz mogl sie przelaczyc do konsultanta, on co najwyzej zapyta sie co sie stalo i wygeneruje dla ciebie nowy kod aktywacyjny.</P> <P>powodzenia!</P>
<P>Jeszcze raz dziękuję za wyczerpującą informację i pozdrawiam</P> <P>Paweł</P>