aktywacja i service pack 1
witam
heh pytanie moze sie wydac smieszne ale czy sa jeszcze jakies inne generatory kodow aktywacyjnych niz xp cd key generator w wersji okienkowej i konsolowej wpisalem wszystkie wygenerowane kody i zadeen nie wchodzi a pol roku temu jeszcze wchodzily czy moze jest inny sposob na ominiecie tego i zaisntalowanie service packa 1 mam win xp pro i znamy wszystkim kod zaczynajacy sie od fckgw–... itd thx pzdr
heh pytanie moze sie wydac smieszne ale czy sa jeszcze jakies inne generatory kodow aktywacyjnych niz xp cd key generator w wersji okienkowej i konsolowej wpisalem wszystkie wygenerowane kody i zadeen nie wchodzi a pol roku temu jeszcze wchodzily czy moze jest inny sposob na ominiecie tego i zaisntalowanie service packa 1 mam win xp pro i znamy wszystkim kod zaczynajacy sie od fckgw–... itd thx pzdr
Odpowiedzi: 5
temat zamkniety:P po sprawie i nie trzeba krzyczec odrazu heheh zlosc urodzie szkodzi:P
Po raz enty: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en–us;Q328874#4
Moźe tak poszukać by się zdało trochę ??? Czy za duźy problem ???
Moźe tak poszukać by się zdało trochę ??? Czy za duźy problem ???
Ominiecie jest W końcu wszytko da się ominąć (chyba)
no ale chyba odpowiedz czy jest wogole taki sposob na ominiecie tego czy nie to nie grzech ani nie jest to zlamaniem regulaminu o ile wiem to na tym forum jest tez mozliwosc wysylania wiadomosci prywatnych pzdr szacuken
Albo ja juź spiący ale coś moźe jest a gdzie trza poszukać. BO podawać to juź zabronione więc szkoda naraźać sie 8)
Strona 1 / 1