Aktualizacje nie działają

Witam!

Mam następujący problem z moim oryginalnym XP Home– mam włączone aktualizacje automatyczne, jednak nie chcą się ściągać, gdzieś tak od początku kwietnia. Pojawia się natomiast następująca rzecz: nawet, gdy komputer jest odłączony od sieci, po włączeniu go pojawia się na krótko ikona aktualizacji automatycznych, źe niby się ściągają, dochodzi do jakichś 20–30% i znika. Nic się nie instaluje. Komputer był juź skanowany i antyspywarem (adaware) i antywirusem (avast). Są na nim zainstalowane wszystkie poprawki, jakie do tej pory wyszły, te z kwietnia musiałem posciągać ręcznie – zainstalowały się bez problemu. Aha, usługa inteligentnego transferu, kryptograficzna i aktualizacji aut. są włączone.

Odpowiedzi: 7

moohomor nic sie nie stalo a pytanie nadal jest aktualne :D
zolw
Dodano
15.04.2006 16:50:48
Święta idą... :wink:
Wesołych Świąt

PS. Sorki za OT
kierofca
Dodano
15.04.2006 15:59:48
kierofca:
moohomor,
Wiem, źe jesteś zajętym człowiekiem, ale jeśli juź masz czas na pisanie na Forum, to przeczytaj cl zolw napisał :lol:

Dzieki, to juź druga wsypa dzisiaj. Srki :oops: . Dłubię stronę i takie są tego efekty. Za szybko czytam.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
15.04.2006 15:57:31
kierofca:
moohomor,
Wiem, źe jesteś zajętym człowiekiem, ale jeśli juź masz czas na pisanie na Forum, to przeczytaj cl zolw napisał :lol:

Dzieki, to juź druga wsypa dzisiaj. Srki :oops: . Dłubię stronę i takie są tego efekty. Za szybko czytam.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
15.04.2006 15:57:31
Spróbujcie bezpośrednio z witryny ściągnąć wszystkie aktualizacje. Skoro macie oryginalne systemy to nie będzie problemu z weryfikacją klucza

moohomor,
mam podobny problem co kolega i przyłaczam się do tego pytania, jakos mi to kłopotu nie stwarza i robilem to wszytko ręcznie, no ale sskoro sa aktualizacje automatyczne to powinny działać jak nalezy.
kierofca
Dodano
15.04.2006 15:54:44
Spróbujcie bezpośrednio z witryny ściągnąć wszystkie aktualizacje. Skoro macie oryginalne systemy to nie będzie problemu z weryfikacją klucza.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
15.04.2006 15:51:13
mam podobny problem co kolega i przyłaczam się do tego pytania, jakos mi to kłopotu nie stwarza i robilem to wszytko ręcznie, no ale sskoro sa aktualizacje automatyczne to powinny działać jak nalezy.
zolw
Dodano
15.04.2006 02:23:33
Bongo
Dodano:
15.04.2006 00:35:23
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1