aktualizacje IE
Witam
mam zainstalowaną na kompie IE 7.0 a wchodząc na wasz portal zaskoczyła mnie wiadomosć o IE 7.0 PL czy mozecie mi powiedzieć co zrobić aby z wersji EN przejsć na PL ?? mam odinstalować starą i wsadzić nową czy instalować "nakładke" ??
podobna sytuacje mam z WMP czy naklądka czy instalacja od zera ??
Format systemu odpada czyli musze to zrobić bez padnięcia systemu
Dzięki z góry za odp.
Pozdrawiam Mateusz Piętak
Odpowiedzi: 2
A ja nakładkę zrobiłem IE 7.0
Instalator grzecznie mnie pinformował, że odinstaluje poprzednią wersję IE i zainstaluje nową.
Tylko teraz to siedze i sie zastanawiam czy miałem IE 7 po angielsku finałowe czy nie ... Kurna bilobil musze zaczac żreć :D
PS Temat do programów przenosze
-
ok dzieki. zaraz sie zabieram za aktualizowanie :D
-
u mnie poszło bez deinstalacji wersji EN, bez żadnych błędnych komunikatów.<br>
-
<DIV>Widać trzeba mieć szczęście.</DIV> <DIV>Na poważniej zaś od czasów w9x nie jestem zwolennikiem mieszania wersji lokalizacyjnych składników integrujących się z systemem, bo niegdy nie wiem czy mi raptem "krzeczki" gdzięś nie wyskoczą w menu itp.</DIV>
-
Nie ma żadnych "krzaczków" w opcjach itp. więc chyba nie było kolizji.<br>
-
<P>ja się nie przyłącze bo nie mam czasu się bawić ale napewno planuje zrobić zgodnie z zasadami z 2 postu :D (1 to mój :D)</P> <P> cześć i wszystkiego najlepszego na święta bo chyba narazie was nie odwiedze :D</P>
<DIV>ryby, Żółty, wystarczą.</DIV> <DIV>Fakt, że klucz rejestru, któryś na jamie podawał nie rozstrzygnie czy final, czy beta to była.</DIV> <DIV>Można tylko się domyślać, że "nowsza" betę jednak sugeruje.</DIV>