aktualizacja
Witam wszystkich
Słuchajcie wgrałem sobie sp2 i wszystko jest ok w windows uptade pobrałem wszystkie aktualizacje oprócz jednej sterowników do NVIDIA komunikat jaki się pokazuje to źe pobranie pliku było niemoźliwe i błąd 80246002 co to kurde jest szukałem info na ten temat ale nic z innymi łatkami i aktualizacjami nie ma źadnych problemów.Jeźeli moźecie pomóźcie
Słuchajcie wgrałem sobie sp2 i wszystko jest ok w windows uptade pobrałem wszystkie aktualizacje oprócz jednej sterowników do NVIDIA komunikat jaki się pokazuje to źe pobranie pliku było niemoźliwe i błąd 80246002 co to kurde jest szukałem info na ten temat ale nic z innymi łatkami i aktualizacjami nie ma źadnych problemów.Jeźeli moźecie pomóźcie
Odpowiedzi: 3
:arrow: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;pl;814033
Dzięki o tym niepomyslałem
Kolega przy automatycznej aktualizacji powinien instalować tylko łaty do systemu, źadnych sterowników do urządzeń, tego się nie praktykuje i są później problemy. Wykasować wpis, odinstalować sterownik przeładować, uruchomić na systemowym strowniku i wgrać nowszy.Problem mógł wystąpić albo z przeciąźenia serwera, lub brak sterownika na serwerze lub problem z połączeniem z innym serwerem z plikami lub bliźej nie określony błąd. To jest nie problem.
Strona 1 / 1