aktualizacie zabespieczeń
Pobrałem z torrenta.ogr.pl folder aktualizacji zabespieczeń ale w tym folderze tych plików jest tak
durzo ze niechce mi sie ich instalować wszystkich oddzielnie .Czy morzna jakoś zainstalować ie wrzystkie razem?
durzo ze niechce mi sie ich instalować wszystkich oddzielnie .Czy morzna jakoś zainstalować ie wrzystkie razem?
Odpowiedzi: 2
jaczek:Pobrałem z torrenta.ogr.pl folder aktualizacji zabespieczeń ale w tym folderze tych plików jest tak
A skąd my mamy wiedzieć co i w jakiej formie sciągnąłeś?
Poza tym nie wiemy równiez jakie rodzaje łat ściągnąłeś – czy tylko krytyczne , czy teź w ogóle całość tego co MS wydał.
Nie znamy teźm oźliwości takiej paczki – "roll–up" – czy jest zrobiony z moźliwością wyboru i koniecnzością odboru czy teź działa automatycznie instalując "jak leci" wszystko , chyba ,zę user czegoś nie chce – tak jak to ma miejsce w wypadku zbiorów poprawek wydawanych na płytach przez MS.
nie radze instalowac łatek pobranych z roznych sieci p2p
nie lepiej przez WU zaznaczyc ktore chcesz poinstalowac i wszystkie zainstaluja sie bez kazdorazowego zaklepywania licencji
jesli jednak zalezy ci na tym to niedawno na forum bylo
nie lepiej przez WU zaznaczyc ktore chcesz poinstalowac i wszystkie zainstaluja sie bez kazdorazowego zaklepywania licencji
jesli jednak zalezy ci na tym to niedawno na forum bylo
Strona 1 / 1