akceleratory na stałce?
Mam pytanko. Mam teraz neostradę. Do tej pory uźywałem Downlolad Acceleratora do sciagania plików na modemie. Czy warto na stałce sćiagac przez explorera czy tez lepiej sie sciaga przez jakis dopalacz? :?: :?:
Odpowiedzi: 8
Chyba sprawdze tego Flash Geta. Dzieki. :D
Gagman:PgX:DAP niech się schowa :D
A ciut więcej mógłbyś na ten temat?
Po pierwsze: Sprawniej oblicza czas posostały do końca. PO drugie Jest szybszy. Po trzecie: intuicyjna obsługa. Po czwarte: Zmienne skiny. Po piąte: ma "strefe zrzutu" ... ... ... i jeszcze wiele innych :wink:
EL NINO:Zawsze tam gdzie to jest mozliwe efektywniejszy jest dopalacz, bo ciagnie wielowatkowo.
No i jeszcze wznawia, a to bardzo waźne.
PgX:DAP niech się schowa :D
A ciut więcej mógłbyś na ten temat?
gieras:no ja mam (mialem :wink:) tylko taki banerek na gorze. ale on nieprzeszkadza, a pozatym zawsze da sie go usunac :wink: :wink: :wink:
Tak to jest ograniczenie w wersji bezpłatnej. Drugim mankamentem tej wersji jest to źe wyświetla się takie okienko przed uruchomieniem. Ale wystarczy zarejestrować i jest extra programik :wink: DAP niech się schowa :D
no ja mam (mialem :wink:) tylko taki banerek na gorze. ale on nieprzeszkadza, a pozatym zawsze da sie go usunac :wink: :wink: :wink:
A we flash get jest jakis spyware czy nie? :?:
Najlepszy jest FlashGet bo moźesz w nim wszystko ustawić :wink: A oczywiście źe jest dobrae uźywać dopalaczy–zawzse szybciej 8)
Zawsze tam gdzie to jest mozliwe efektywniejszy jest dopalacz, bo ciagnie wielowatkowo.
Strona 1 / 1