Akcelerator do Kazaa
Jaki najlepszy akcelerator do kazaa ? uzywacie wogole i czsy pomaga ?
Odpowiedzi: 6
Popieram Tomiego. Wystarczy sama Kazaa. Próbowąłem akceleratorów ale strasznie mieszały w sytemie wiec nie polecam. :wink:
Popieram Tomiego. Wystarczy sama Kazaa. Próbowąłem akceleratorów ale strasznie mieszały w sytemie wiec nie polecam. :wink:
Mi się wydaje źe juź w samej Kazie jest akcelerator, znajduje się w lewym dolnym rogu programu (tylko w najnowszych wersjach Kazy). Akcelerator się przydaje nawet jeśli tak naprawde nie jest to akcelerator dlatego źe (jak dla mnie jest to bardzo przydatna funkcja) ma wznawianie szukania, pobierania pliku ze źródełka.
U mnie kiedys dobrze sprawdzil sie kazaa download akcelerator ale niestety mial duuuuuuuuzo szpiegow.
Rowniez Dietkazaa dobrze sie sprawdzil ale tylko na poczatku za to blokowal wszystkie szpiegi.
Rowniez Dietkazaa dobrze sie sprawdzil ale tylko na poczatku za to blokowal wszystkie szpiegi.
Ja w ogóle nie uźywam juź Kazyy – to jest największe g... Poza tym źadne skuteczne akceleratory do niej nie istnieją.
Strona 1 / 1