AIDA32–New Update
Jest nowa AIDA32.Ci którzy nie mają subskrypcji nowości Aidy,nie otrzymali o tym powiadomienia.
Osoby mające AIDA32 powinny uruchomić program i po wejściu w Plik>NewUpdate–AIDA32 , automatycznie uaktualnić.
www.aida32.hu/aida32.php
Pozdrawiam. 8)
Osoby mające AIDA32 powinny uruchomić program i po wejściu w Plik>NewUpdate–AIDA32 , automatycznie uaktualnić.
www.aida32.hu/aida32.php
Pozdrawiam. 8)
Odpowiedzi: 8
Przyjąłem zasadę,źe tekst zawierający istotne uwagi do forumowicza,będę pisał na czerwono.
Ale wezmę to pod uwagę.
Ale wezmę to pod uwagę.
ot: tire wez sie zlituj i nie pisz na czerwono. wybierz sobie jakis inny kolor jakbys mogl, bo ten strasznie meczy oczy.
pozdr. road
pozdr. road
ot: tire wez sie zlituj i nie pisz na czerwono. wybierz sobie jakis inny kolor jakbys mogl, bo ten strasznie meczy oczy.
pozdr. road
pozdr. road
Uwaźam, źe ten topick nie jest zaśmiecaniem. Sam nie wiem co to jest AIDA32 ale osobą które wiedzą ta informacja moźe się przydać. Nie widze Mrowiec powodów, aby uznać to za zaśmiecanie forum.
Uwaźam, źe ten topick nie jest zaśmiecaniem. Sam nie wiem co to jest AIDA32 ale osobą które wiedzą ta informacja moźe się przydać. Nie widze Mrowiec powodów, aby uznać to za zaśmiecanie forum.
Zwracam ci zatem uwagę po raz trzeci i ostatni.Od tej chwili twoje posty będę usuwał aź do momentu twojej relegacji z forum
Żegnam.
Żegnam.
Zwracam ci tylko kulturalnie uwage, ze zasmiecasz forum.
PS. To nie jest wyzsza uczelnie, zebym zostal relegowany :lol:
PS. To nie jest wyzsza uczelnie, zebym zostal relegowany :lol:
To,co i kiedy mam przyklejać oraz co mam obwieszczać na forum – to moja sprawa.
Twoje zaczepne uwagi mnie nie intersują.
Zwracam ci uwagę poraz drugi.Następne twoje posty będę usuwał.
Nie jesteś na tym Forum osobą mile widzianą :!:
Przy trzeciej uwadze zostaniesz relegowany.
Twoje zaczepne uwagi mnie nie intersują.
Zwracam ci uwagę poraz drugi.Następne twoje posty będę usuwał.
Nie jesteś na tym Forum osobą mile widzianą :!:
Przy trzeciej uwadze zostaniesz relegowany.
Strona 1 / 1