AGP
Program testowy Aida pokazuje mi ze ponad polowa pamieci fizycznej jest dostepna dla AGP.Pisze ze moze to zmniejszyc wydajnosc nie bardzo wiem o co tu chodzi i jak to zmienic gdzie i na jaka wartosc.Moze ktos wie o co chodzi i mi podpowie.Pozdrawiam
Odpowiedzi: 6
Pawek:Byłem pierwszy Władco.
––– SLAY3R –––
Hehehehe
A moźe skasować ten post wyźej, to ja będę pierwszy :mrgreen:
To nieładnie zmieniac tresc czyichś postów :?
Dobra, ale to nieistotne w tej chwili. Co powiesz na taki avatar??
––– SLAY3R –––
Bardzo mi się podoba, ustaw go sobie :) Ale nie schodźmy z tematu. Co do zmiany to potraktuj to jako :wink:
A mozna by poprosic o blizsze informacje np.jak to skonfigurowacale tak dokladniej.Narazie dziekuje za pomoc i czekam na dalsze instrukcje.Pozdrawiam.
Byłem pierwszy, SLAY3R.
––– SLAY3R –––
Hehehehe
WRRRRR!!
––– SLAY3R –––
Hehehehe
WRRRRR!!
Tu chodzi o tą część pamięci operacyjnej którą karta graficzna moźe uźyć do załadowania dodatkowych danych (textur naprzykład). Koźysta wtedy z niej jak ze swojej własnej.
Nazywa się takie cuś AGP aperture (czy coś w tym stulu), a rozmiar tego moźna ustawić w biosie.
Nazywa się takie cuś AGP aperture (czy coś w tym stulu), a rozmiar tego moźna ustawić w biosie.
Stosownej zmiany mozesz dokonac w Biosie (opcja nazywa się AGP size aperature, czy jakoś tak). Zalecane wartości, gdy pamięc karty
Stosownej zmiany mozesz dokonac w Biosie (opcja nazywa się AGP size aperature, czy jakoś tak). Zalecane wartości, gdy pamięc karty
Strona 1 / 1