Age of mythology przez lan!!!
Jak stworzyc gre przez lan.Tam jest napisane bym podał jakis TYPE OF DIRECT IP o co biega/? :?:
Odpowiedzi: 7
Czy na pirackiej wersji moźna grać po lanie :?: :?: czy potrzebny jest jakiś cd–key :?: :?:
Ja mam taki problem źe kiedy wchodze w play on line to zaczyna mi ściągać jakiegoś updata a po skończeniu ściągania wyskakuje mi źe jest jakiś błąd i naleźy zreperować gre. Nie wiem co mam zrobić a chce se zagrać po lanie :( .Ludzi pomocy.
chce stworzyc gre
Zalezy co chcesz DOKŁADNIE zrobic – czy dołączyć sie do jakiejs gry, czy sam ją załoźyć.
Po prostu dajesz chyba jak pamietam create new game. Jak tworzysz gre nie musisz podawac zadnego IP, chyba ze sie dolaczasz – moze wtedy. Ja kiedys w to gralem i pamietam ze stworzenie gry na lan nie nastreczalo wiele trunosci...
Po prostu dajesz chyba jak pamietam create new game. Jak tworzysz gre nie musisz podawac zadnego IP, chyba ze sie dolaczasz – moze wtedy. Ja kiedys w to gralem i pamietam ze stworzenie gry na lan nie nastreczalo wiele trunosci...
Strona 1 / 1