???Advanced INF instal %remove_nodir_error%
taki oto bong mi wywaliło kiedy wlogowywałem sie na profil w zasadzie prócz paskudnego dzwięku mam taki oto problem i niewiem czy jest to związane z tym komunikatem:
jako przeglądarki uzywam avant browsera taka sobie nakładeczka na IE jako stronke startową ustawiłem sobie google odpalam aplikacje wywala mi strone startową,smieje sie do mnie kolorowy napis i...i zaczynaja sie wixy otóz w tytułowe okienko gdzie wpisujemy text do wyszukiwania i owszem moge cos wpisac ale w momencie nacisnięcia enter i uporczywego klikania w szukaj z google no nic sie kurza twarz nie dzieje a na dobicie moja kobita ma osobny profil i tam wszysciutenko smiga jak poparzone na tej samej aplikacji nadmienie ze inne stronki chadziaja kiedy wpisuje sie adres w pasek adresu ba nawet uzywałem wyszukiwarki na wp i tez chadza a google ni hu hu
z góry thx za pomoc
jako przeglądarki uzywam avant browsera taka sobie nakładeczka na IE jako stronke startową ustawiłem sobie google odpalam aplikacje wywala mi strone startową,smieje sie do mnie kolorowy napis i...i zaczynaja sie wixy otóz w tytułowe okienko gdzie wpisujemy text do wyszukiwania i owszem moge cos wpisac ale w momencie nacisnięcia enter i uporczywego klikania w szukaj z google no nic sie kurza twarz nie dzieje a na dobicie moja kobita ma osobny profil i tam wszysciutenko smiga jak poparzone na tej samej aplikacji nadmienie ze inne stronki chadziaja kiedy wpisuje sie adres w pasek adresu ba nawet uzywałem wyszukiwarki na wp i tez chadza a google ni hu hu
z góry thx za pomoc
Odpowiedzi: 5
nietety zastosowałem sie do rad i nietety niciwo skazany jestem na wyszukiwarki na portalach dzięki za rady i poswięcony mi czas poobijam sie jeszcze troche na tym sys no a potem hyhy.......formacik?:)
Rudiczek:co radzicie panowie format?
Tia... format dobry na wszystko... ;) Taki zarcik :)
sfc i inne zalecane dzialania ;) probowales?
Rudiczek:btw jak najlepiej cache wysprzątac?
BTW a szukajki ci tutaj niet?
Pierwszy z brzegu: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19300&highlight=cache+ie
tak probowałem fire foxa jest ten sam bong i mało tego kombinowałem z a.vista yahoo i mam to samo (sic!) co radzicie panowie format? btw jak najlepiej cache wysprzątac?
tak probowałem fire foxa jest ten sam bong i mało tego kombinowałem z a.vista yahoo i mam to samo (sic!) co radzicie panowie format? btw jak najlepiej cache wysprzątac?
hmmm... M$ podaje, ze jest to blad "jednorazowy" przy reboocie po instalacji SP1...
Moze najpierw skan kompa + wyczyszczenie cache'a?
Innej przegladarki probowales?
Moze najpierw skan kompa + wyczyszczenie cache'a?
Innej przegladarki probowales?
Strona 1 / 1