Adres konta nad paskiem narzędzi
Witam
Znieniłem Neostradę na łącze osiedlowe gdzie dostałem podobnie jak w TP darmowe konto.Po skonfigurowaniu Outlooka na niebieskim pasku nad paskiem narzędzi dalej widnieje stary adres skrzynki.Wszystkie aplikacje i sterowniki od Neo są odinstalowane a system to XP.
Próbowałem samemu coś ustawić ale bez efektów.
Co zrobić aby wyświetlał się obecny adres skrzynki?
pozdr
Znieniłem Neostradę na łącze osiedlowe gdzie dostałem podobnie jak w TP darmowe konto.Po skonfigurowaniu Outlooka na niebieskim pasku nad paskiem narzędzi dalej widnieje stary adres skrzynki.Wszystkie aplikacje i sterowniki od Neo są odinstalowane a system to XP.
Próbowałem samemu coś ustawić ale bez efektów.
Co zrobić aby wyświetlał się obecny adres skrzynki?
pozdr
Odpowiedzi: 2
Dzięki.
Nie sądziłem źe jest to kwestia związana z toźsamościami,a jednak.
Po usunięciu starej i wklepanu nowej jest OK.
Na pasku tytułu okna aplikacji mam juź poprawny adres skrzynki. :P :P :P
Jeszcze raz dzięki
Pozdrawiam
skodex
Nie sądziłem źe jest to kwestia związana z toźsamościami,a jednak.
Po usunięciu starej i wklepanu nowej jest OK.
Na pasku tytułu okna aplikacji mam juź poprawny adres skrzynki. :P :P :P
Jeszcze raz dzięki
Pozdrawiam
skodex
Witaj,
zakładam, źe masz na myśli Outlook Express.
Ten niebieski pasek to pewnie pasek tytułu okna aplikacji. Dlaczego tam jest adres e–mail? Nie wiem. W tym przypadku powinien być tam, oprócz nazwy aktualnego katalogu i nazwy aplikacji, takźe nazwa "bieźącej toźsamości". Zobacz w menu: plik / toźsamości / zarządzaj toźsamościami.
Jeźli chcesz uźywać nowego adresu e–mail, zobacz w menu: narzędzia / konta. Tam "dodaj" i "poczta" i wpisz parametry swojego nowego konta.
zakładam, źe masz na myśli Outlook Express.
Ten niebieski pasek to pewnie pasek tytułu okna aplikacji. Dlaczego tam jest adres e–mail? Nie wiem. W tym przypadku powinien być tam, oprócz nazwy aktualnego katalogu i nazwy aplikacji, takźe nazwa "bieźącej toźsamości". Zobacz w menu: plik / toźsamości / zarządzaj toźsamościami.
Jeźli chcesz uźywać nowego adresu e–mail, zobacz w menu: narzędzia / konta. Tam "dodaj" i "poczta" i wpisz parametry swojego nowego konta.
Strona 1 / 1