adobe reader

hej ludki mam pytanko
sciagnelam sobie ksiazke ktora jest mi potrzebna tylko ze mam problem poniewaz jakby kazdy dzial tej ksiazki jest oddzielnym plikiem w pdf i teraz czy da sie zrobic zeby to wszytsko wrzucic w jeden plik tez w pdf?? jesli tak to jak...?? bo ja za bardzo nie wiem... albo czy w ogole da sie to jakos zlozyc w jedna calosc... probowalam juz wklejac do worda ale nic mi z tego nie wyszlo tylko jakies smieszne znaczki... zrezta wolalabym zeby zostalo to w pdfie... z gory dzieki za odpowiedz

Odpowiedzi: 3

aha dziekuje bardzo sciagnelam adobe acrobata trial wersje i juz zlozylam ta ksiazke... pozdrowka
megii
Dodano
28.11.2005 17:34:57
Nie reader , bo to tylko do odczytu, chodzi o pełny soft Adobe Acrobat, ale zamiast tak drogim programem się bawić i moźe kusić sumienie zobacz czy któryś z tych programów Ci nie pomoźe
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=10&fraza=pdf
Seeker
Dodano
28.11.2005 00:47:31
adobe acrobat?? reader tak?? o to Ci chodzilo/? jesli tak to jak to zlozyc w jeden plik?? zeby wszytskie te poszczegolne pliczki byly jednym tzn zeby ksiazka nie byla w kawalkach tylko otwieram jeden plik i mam cala ksiazke wszytskie strony itp
megii
Dodano
27.11.2005 23:52:47
megii
Dodano:
27.11.2005 23:33:07
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1