Adobe Photoshop 8
Czy jest moźliwość zainstalowania photoshopa pod win 98 jakas łatka moze ?
Odpowiedzi: 17
Ja tam ściągam z kazy i sie nie wstydze. Raz na jakiś czas nowość kinową i kilka mp3. W końcu co chwile są kłutnie czy uźywanie P2P jest legalne czy teź nie kto sie w tym połapie :roll: :wink:
Sier0 – nie wiem czemu i kto Twój post usunął, ale jeźlei nie zmienisz awatara przed napisaniem następnego to licz się z tym, źe i te dwa, które do tej pory są na forum teź polecą.
Czemu moj post zostal usuniety?
Mow co chcesz, ale sciagania triali z Kaazy _nie_ jest zlodziejstwem. A jako ze nie lubie wyrzucac kasy w bloto sciagam z Kaazy bo jest po prostu szybciej! Jesli nie mozesz tego zrozumiec to przynaj sie a nie usuwasz posty
Pozdrawiam
Mow co chcesz, ale sciagania triali z Kaazy _nie_ jest zlodziejstwem. A jako ze nie lubie wyrzucac kasy w bloto sciagam z Kaazy bo jest po prostu szybciej! Jesli nie mozesz tego zrozumiec to przynaj sie a nie usuwasz posty
Pozdrawiam
Przemeksik:więc i tak lepiej z kaazy bo jest duzo uzytkownikuw i jest szybki transfer :!:
Chyba se jaja rabisz.
*** tam z ftp czy www duzo szybciej sie sciaga niz z kazy.
Przemeksik:no tak mrs. rebe :D w kaazie równieź znajdują się wersje trail więc i tak lepiej z kaazy bo jest duzo uzytkownikuw i jest szybki transfer :!:
Jeźeli juź musisz stosowac obcojęzyczne skrótowce to dobrze by przy tym było, byś choć iz znaczenie znał.
Zaś co do transferu – to jakoś tak nie bardzo wierzę w to, źe nie moźna ściągać z ftp–ów, czy innych lokacji równie szybko to raz, a dwa to to, źe Ty nawet nie sciągąłeś, a "od kolegi" wziąłeś więc z argumentami dot. transferu w ogóle nie powinieneś wyskakiwać.
no tak mrs. rebe :D w kaazie równieź znajdują się wersje trail więc i tak lepiej z kaazy bo jest duzo uzytkownikuw i jest szybki transfer :!:
Rebe:– naleźy uznać, źe opis sytuacji tak pasuje do konkluzji, jak Twoja uczciwość do uczciwości.... 100 % legalu jest fizycznie psyhicznie i logicznie nie moźliwe
Dodam tylko ze jest mozliwosc byc legalnym.
Co za problem zainstalowac bodajze darmowego linuxa programy to triale uzywac, gre kupic z promocji a mp3 robic z plyt, ktore sie kupic tez z promocji. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chłopcze – gdybyś zajrzał do archiwum to byś się dowiedział, źe nawet nie wiem jak kazę skonfigurowac, bo nie uźywam tego typu programów.
Na dyskach nie mam ani jednego mp3 i mam jedną
grę, poza jakimiś resztkami systemowych.
Zdaję sobie sprawę, źe dla Twojego mózgu jest niepojętym to, źe ktoś moźe mieć komputer i nie grać, nie ściągać filmów, muzyki itp.
Do tego mam zwyczaj uźywac programów w wesjach organiczonych tylko przez czas nie dłuźszy niź Autor sobie teog źyczy.
Wiem, źe jestem dziwny, ale moze dlatego, źe znam wartość pieniądza i to co kupuję to kpuję za swoje, przeze mnie zarobione srodki. Nie pieprz mi więc farmazonów.
Nagranie z oryginalnej płytki – w Twoim wypadku na 1200% jest piractwem, bo tę płytkę poźyczłeś od kolegi.
Zaś co do logiki w Twoim wywodzie
Na dyskach nie mam ani jednego mp3 i mam jedną
grę, poza jakimiś resztkami systemowych.
Zdaję sobie sprawę, źe dla Twojego mózgu jest niepojętym to, źe ktoś moźe mieć komputer i nie grać, nie ściągać filmów, muzyki itp.
Do tego mam zwyczaj uźywac programów w wesjach organiczonych tylko przez czas nie dłuźszy niź Autor sobie teog źyczy.
Wiem, źe jestem dziwny, ale moze dlatego, źe znam wartość pieniądza i to co kupuję to kpuję za swoje, przeze mnie zarobione srodki. Nie pieprz mi więc farmazonów.
Nagranie z oryginalnej płytki – w Twoim wypadku na 1200% jest piractwem, bo tę płytkę poźyczłeś od kolegi.
Zaś co do logiki w Twoim wywodzie
– naleźy uznać, źe opis sytuacji tak pasuje do konkluzji, jak Twoja uczciwość do uczciwości.... 100 % legalu jest fizycznie psyhicznie i logicznie nie moźliwe
no tak to i tak wersja trail to nie wiem czy to zlodziejstwo i sam sie zastanuw czy kiedys uzywales kaazy no tak Rebe : ma 100 % legalnego oprogramowania , wszystkie orginalne gierki i nawet nie ma jednej mp3 na kompie , bo nawet nagranie z orginalnej płyty jest piractwem czyli 100 % legalu jest fizycznie psyhicznie i logicznie nie moźliwe :roll:
1. Ty jeszcze nie wiesz co to znaczy kląć.
2. Żadna róznica ktościągął?
3. Wymagania systemowe nie zmieniają się w zaleźności od tego kto "pobiera".
4. Przycisk zmień jest po to by go uźywać, a nie dla ozdoby.
2. Żadna róznica ktościągął?
3. Wymagania systemowe nie zmieniają się w zaleźności od tego kto "pobiera".
4. Przycisk zmień jest po to by go uźywać, a nie dla ozdoby.
a co do kazzy to program sciagna kolega i mi pozyczyl ale i tak nie dzialal :roll:
Kabaty od razu musicie klnac ? ja tylko sie zapytalem czemu nie dziala i uzyskalem wiadomosc ze trzeba 7 i dzieki 8)
Kabaty od razu musicie klnac ? ja tylko sie zapytalem czemu nie dziala i uzyskalem wiadomosc ze trzeba 7 i dzieki 8)
Kur....... czytać nie umiesz?
Wymagania programu są akurat takie i tyle.
zaś co do dalszej części wypowiedzi – kup sobie chłoptasiu taki program, wydaj ok.4500zł i wtedy zadawaj pytania, bo sądząc po Twoich problemach ze sprzętem cierpisz na nadmiar gotówki .
Inną kwestią pozostaje to jak mozna niczym jakiś leming czy inna owca zapier..... za innymi – co koledzy z piaskownicy juź mają to i Ty mieć musisz?
A i potem moźliwości bedziesz mógł wykorzystać – tak , bez obrazy , w jakich 2–3% – na więcej Cię nie oceniam.
PS.
Jeźeli nawet wymagań systemowych nie chce Ci się na stronie natywnej sprawdzić, ale za to złodziejstwem lubisz się chwalić to gratuluję Twoim Rodzicom.
I bez wyjazdów w stylu – to wersja czasowa, bo tej ściągać nie bło potrzeby poprzez p2p – była dostępna na płytach , a i na stronie producenta jest do pobrania.
Wymagania programu są akurat takie i tyle.
zaś co do dalszej części wypowiedzi – kup sobie chłoptasiu taki program, wydaj ok.4500zł i wtedy zadawaj pytania, bo sądząc po Twoich problemach ze sprzętem cierpisz na nadmiar gotówki .
Inną kwestią pozostaje to jak mozna niczym jakiś leming czy inna owca zapier..... za innymi – co koledzy z piaskownicy juź mają to i Ty mieć musisz?
A i potem moźliwości bedziesz mógł wykorzystać – tak , bez obrazy , w jakich 2–3% – na więcej Cię nie oceniam.
PS.
Jeźeli nawet wymagań systemowych nie chce Ci się na stronie natywnej sprawdzić, ale za to złodziejstwem lubisz się chwalić to gratuluję Twoim Rodzicom.
I bez wyjazdów w stylu – to wersja czasowa, bo tej ściągać nie bło potrzeby poprzez p2p – była dostępna na płytach , a i na stronie producenta jest do pobrania.
Photoshop 8 nigdy nie zadziala na 98 poniewarz musi byc win 2000 lub XP.
Photoshop 7 zadziala u Ciebie jak pokazuja jego wymagania
Photoshop 7 zadziala u Ciebie jak pokazuja jego wymagania
Pentium III, 4, or faster processor
Microsoft Windows 98, 98 (SE), NT 4.0 (SP6a), 2000 (SP2), Me, or XP
128 MB RAM (192 MB RAM recommended)
280 MB hard disk space
CD–ROM drive
256–color display with 800 x 600 resolution and 16–bit color video card minimum
Nie chce sie zainstalowac wersja 8 cs pisze takie cos :
Adobe Photoshop Cs and Image Ready Cs setup
This operating system is designed to run on windows 2000 service pack 3 and higher machines only.
Setup will now quit.
Program był ściągniety z kazzy . I teraz czemu 8 nie dziala moze trzeba sciagnac wersje 7 ??
Adobe Photoshop Cs and Image Ready Cs setup
This operating system is designed to run on windows 2000 service pack 3 and higher machines only.
Setup will now quit.
Program był ściągniety z kazzy . I teraz czemu 8 nie dziala moze trzeba sciagnac wersje 7 ??
A co, nie chce Ci się zainstalować?
Strona 1 / 1