Administrator nie moźe zainstalować programu

witam – proszę o pomoc – wyczerpały mi się chęci i czas na samowolne rozwiązanie problemu....SPRAWA: czysty WIndows XP + SP2 pracujący na laptopie. Do laptopa jest płytka z recovery oraz programem instalującym hurtem odpowiednie narzędzia i sterowniki dla tego laptopa...Próbuję odpalić ową płytę i klapa: po angielsku wyskakuje komunikat źe nie masz uprawnień – Please see your administrator !!!! TYLKO ŻE JA JESTEM TYM ADMINISTARTOREM na koncie administratora /dodam źe inne programy są instalowane bez problemu/.

Ręczna instalacja wszystkich driverów i narzędzi z płytki jest uciąźliwa z powodu dostarczenia dla kilku modeli laptopów róźnych sterowników...

Czy ktoś wie o co chodzi??? i jak to obejść....

Odpowiedzi: 2

witam–dzięki za odzew...niestety próbowałem godzinę na róźne sposoby instalować ten program...zakładałem konta o prawach admina oraz wchodziłem jako administrator z konta wbudowanego...jedyne co to wbudowane konto admina nie ma ustalonego hasła...ale nie bardzo wiem jak teraz mogę ustalić hasło dla niego – pod warunkiem źe to jest powód mojego problemu...
monsudo
Dodano
06.10.2005 12:21:30
Zalogować sie na wbudowane konto administratora ?
Hasło podałeś przy instalacji.
Anonymous
Dodano
06.10.2005 12:10:19
monsudo
Dodano:
06.10.2005 11:49:43
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1