administracja
witam
mam sprawe jak sie zalogowac albo jak wlaczyc "Administrator" nie jakiegos tam uzytkownika kturego podajemy jprzy instalacji winxp z prawami administracji tylko chodzi mi o "Administrator" dziaki z gory
mam sprawe jak sie zalogowac albo jak wlaczyc "Administrator" nie jakiegos tam uzytkownika kturego podajemy jprzy instalacji winxp z prawami administracji tylko chodzi mi o "Administrator" dziaki z gory
Odpowiedzi: 1
Po pierwsze to chyba nie ten topic :roll: ...Po drugie jak juz wybrales uzytkownika to przy starcie wina(logowaniu)czyli w tym momencie jak klikasz na obrazek jakiegos usera, wciskasz 2 razy ctrl+alt+del...nastepnie jako user wpisujesz Administrator i haslo jezeli zalozyles sobie takowe... :lol: i to wszystko...
BTW Uzytkownik z prawami admina to to samo co admin...heh tez sie zastanawialem czy jest roznica...ale wystarczy polookac w xp i zobaczysz ze nie ma 8)
BTW Uzytkownik z prawami admina to to samo co admin...heh tez sie zastanawialem czy jest roznica...ale wystarczy polookac w xp i zobaczysz ze nie ma 8)
Strona 1 / 1