ad aware i xp antispy
Czesc mam jedno pytanie czy mozna miec zainstalowane jednoczesnie i xpantispy i ad aware bo obydwa te programy sa antyspamowskie i nieorjetuje sie :D czy moga byc w systemie dwa programy tego typu.
Odpowiedzi: 7
Ad–aware 6 Personal
progr.+PL
www.lomsel.prv.pl
Pozdrawiam. 8)
progr.+PL
www.lomsel.prv.pl
Pozdrawiam. 8)
www.xp–antispy.de najnowsza wersja 3.71 po polsku
a macie moze jakis link gdzie to cudo (XpAntispy) daja?
Ader XpAntispy i AdAware to programiki do troszke innych zadan.
Ten pierwszy ma za zadanie usunac wszystko co "szpieguje" ale tylko z Windows XP. I tylko on wszystko usunie AdAware jest przeznaczone do wynajdywanie spywaru wszedzie a w xp znajdzie tylko Alexe. Uruchom najpierw jeden potem drugi i zobaczysz roznice
Ten pierwszy ma za zadanie usunac wszystko co "szpieguje" ale tylko z Windows XP. I tylko on wszystko usunie AdAware jest przeznaczone do wynajdywanie spywaru wszedzie a w xp znajdzie tylko Alexe. Uruchom najpierw jeden potem drugi i zobaczysz roznice
ader2:mam windowsa xp pro corporate (pirat) ndodatek z serialem fckgw... wiec chyba xpantispy w takim przypadku to koniecznosc.
Teź mam takiego windowsa i nie zawracam sobie wbudowanym spywarem głowy.
mam windowsa xp pro corporate (pirat) ndodatek z serialem fckgw... wiec chyba xpantispy w takim przypadku to koniecznosc.
oczywiście źe moźesz zainstalować oba programy ale po co? Ad–aware w zupełności wystarcz, nie zapomnij o częstej aktualizazji ( w wersji 6 jest funkacja UPDATE, a na www.polmania.prv.pl znajdziesz polską nakładkę).
Strona 1 / 1