ActiveX!!!!POMOCY
POMOCY!!! Jest sobie IE ,a na to nakładka Maxthon. Kiedy wchodzę na strony mające on–line kamerki i próbuję otworzyć taką WebCam, źeby mi pokazała widoczek z jakiegoś miasta, to otwiera się ALE bez widoczku i z takim małym krzyźykiem albo piszą mi tak: The AXIS ActiveX Camera Control, which enables you to view live image streams in Microsoft Internet Explorer, could not be registered on your computer.
DLACZEGO?!! CO ZROBIĆ, ŻEBY MÓC OGLĄDAĆ TAKIE OBRAZKI!!?? Próbowałam zmieniać >opcje internetowe>zabezpieczenia>poziom niestandardowy>.. i nic, dodawałam do zaufanych witryn i teź nie dało rady!! POMÓŻCIE!!!!!!
DLACZEGO?!! CO ZROBIĆ, ŻEBY MÓC OGLĄDAĆ TAKIE OBRAZKI!!?? Próbowałam zmieniać >opcje internetowe>zabezpieczenia>poziom niestandardowy>.. i nic, dodawałam do zaufanych witryn i teź nie dało rady!! POMÓŻCIE!!!!!!
Odpowiedzi: 1
Sprawdz czy nie wylaczyles sobie instalowania kontrolek (Opcje internetowe/Zaawansowane)
Masz SP2 albo jakis program antywirusowy czy inny mogacy blokowac formaty ActiveX ??
Masz SP2 albo jakis program antywirusowy czy inny mogacy blokowac formaty ActiveX ??
Strona 1 / 1