ActiveXcom
mam problem . bardzo czesto przy uruchamianiu dvd.rom jest samoczynny restart komputera w momencie rozpoczecia odtwarzania plyty . To samo gdy chce nagrac Minidisc Sony w programie "Net MD Simple Burner" i pokazuje sie informacja : The ActiveXcom sections of your Windows Registry contain one invalid entries. This can causedocuments to open improperly , applications not to run , or your computer to crasch *******
Prosze o pomoc poniewaz nie jestem "orlem" w tym i potrzebuje wyjasnienia tego jak "krowie na rowie" poprostu jak dziecku . Dziekuje Grzegorz[/i][/b]
Prosze o pomoc poniewaz nie jestem "orlem" w tym i potrzebuje wyjasnienia tego jak "krowie na rowie" poprostu jak dziecku . Dziekuje Grzegorz[/i][/b]
Odpowiedzi: 3
Dodatkowo,mimo treści komunikatu,zakładam,źe masz konflikt sprzętowy i cuś" nie tak ze sterami. 8)
Dodatkowo,mimo treści komunikatu,zakładam,źe masz konflikt sprzętowy i cuś" nie tak ze sterami. 8)
Moźesz mieć pouszkadzane biblioteki DLL.Nie zaszkodzi zatem naprawić je na dysku"C".Z "Uruchom" wpisujesz:command.W wierszu poleceń: sfc/purgecache i naciskasz Enter.Wygląda to tak po wyświetleniu: Ochrona plików systemu Windows wprowadziła pomyślnie źądaną zmianę.
Moźesz mieć pouszkadzane magazyny kontrolek ActiveX.
Tu konieczny jest Norton System Works z opcją Utilities > Find and Fix Problems > Norton WinDoctor.
Wreszcie blokady moźe wykonywać sam antywirus,albo źle skonfigurowany albo uszkodzony przez wirusy [ ponowna preinstalka antyvira i nowe bazy > skaning sys] lub wyłączenie go i spr.efektu.
Poza tym,moźesz mieć porąbany Rejestr.Zastosuj System Mechanic 3.7h http:back.to/fosi , z np.crackiem.Za Rejestrem świadczy ten angielski komunikat.Przede wszystkim oczyść i uporządkuj Rejestr.Potem,j.w.
Pozdrawiam. 8)
Moźesz mieć pouszkadzane magazyny kontrolek ActiveX.
Tu konieczny jest Norton System Works z opcją Utilities > Find and Fix Problems > Norton WinDoctor.
Wreszcie blokady moźe wykonywać sam antywirus,albo źle skonfigurowany albo uszkodzony przez wirusy [ ponowna preinstalka antyvira i nowe bazy > skaning sys] lub wyłączenie go i spr.efektu.
Poza tym,moźesz mieć porąbany Rejestr.Zastosuj System Mechanic 3.7h http:back.to/fosi , z np.crackiem.Za Rejestrem świadczy ten angielski komunikat.Przede wszystkim oczyść i uporządkuj Rejestr.Potem,j.w.
Pozdrawiam. 8)
Strona 1 / 1