Active Ports Co to jest i jak dziala ?
Hej!!
Co to jest za program, jak dziala i do czego sluzy i jak go uzywac ! :) chodzi oczywiscie o Active Ports :D
Pozdrawiam !!
Co to jest za program, jak dziala i do czego sluzy i jak go uzywac ! :) chodzi oczywiscie o Active Ports :D
Pozdrawiam !!
Odpowiedzi: 5
:D to ma byc cos na ksztalt: niech mnie ktos nauczy jak sie wlamac... ?? :P
No to ja powiem: ap to najbardziej zaawansowane narzedzie hakerskie .. jak wlaczysz go u kogos to bedziesz mial admina na jego kompie...
rotfl ;P
No to ja powiem: ap to najbardziej zaawansowane narzedzie hakerskie .. jak wlaczysz go u kogos to bedziesz mial admina na jego kompie...
rotfl ;P
zaden :) bo co rozumiesz porzez wlamanie ?
Ej ... a móglbym zrobic cos zlego tym rogramem bo qrcze ja go nie rozumiem a moze u mnie w sieci cos fajnego bym nim zrobil (wiecie co mam na mysli? :twisted: ) Tylko nie mam pojecia mozeci mi powiedziec jaki programik jest dobry do takich malych wlaman :D wiem nie powinienem sie o to pytac ale co mi szkodzi :D
Moźe teź być to podpowiedź który port jest aktywny i który moźe być uźyty jako wrota zakaźenia np."trojanem".
Pozdrawiam. 8)
Polecam zainst.ANTS2
Pozdrawiam. 8)
Polecam zainst.ANTS2
jak sama nazwa wskazuje , sprawdza jakie masz aktywne porty i jakie programy jakiego portu uzywaja w komunikacji przez Sieć
Strona 1 / 1