Active Desktop + Avant Browser
Witam.
Mam problemik. Dzisiaj na pulpicie utworzyłem sobie elementy Active Desktop. Mam tam kilka internetowych skrótów. Jednak gdy na nie klikam zamiast w Avant Browser strona włącza się w IE. Avant jest domyslną przeglądarką (linki w np. gadu–gadu wchodzą w avancie). Wie ktoś jak to zmienić ?
Mam problemik. Dzisiaj na pulpicie utworzyłem sobie elementy Active Desktop. Mam tam kilka internetowych skrótów. Jednak gdy na nie klikam zamiast w Avant Browser strona włącza się w IE. Avant jest domyslną przeglądarką (linki w np. gadu–gadu wchodzą w avancie). Wie ktoś jak to zmienić ?
Odpowiedzi: 5
no mam tak oczywiscie. Nie wiem czemu, ale duzo osób ma tak ze mimo wszystko linki z gg otiwerają sie przez IE
Eee w sumie to nic. Jak pierwszy raz właczyłem Avanta to wyskoczył komunikat czy chce, aby Avant był domyślną przeglądarką. Wcisnąłęm tak i nie było źadnych problemów :F
Narzęddzia –> Opcje Avant –> Pliki i protokoły –> Ustaw Avant jako domyślną przeglądarkę, moźe pomoźe
Narzęddzia –> Opcje Avant –> Pliki i protokoły –> Ustaw Avant jako domyślną przeglądarkę, moźe pomoźe
Mi teź o to chodzi :D wiec jak to zrobiłes? bo domyślnie to sie nie otwierało u mnie nigdy
Chodziło mi o to, źe jak np. ktoś poda mi adres na gadu–gadu to jak na niego wcisne to się avant włącza a nie IE.
a ja chciałam sie tylko zapytać jak zrobiłes źe linki z gg otwierają się w Avancie?? Bo mi zawsze w IE, choc Avant to domyślna przeglądarka.
Strona 1 / 1