abc torrent
znalazłem programik do ściągania i film ściągełem całego tyle źe niewiem gdzie się to ściągneło
moźe ktoś wie coś o tym programie "ABC" torrent
moźe ktoś wie coś o tym programie "ABC" torrent
Odpowiedzi: 9
ABC jest świetny. U mnie na łączu 1,5 Mbit/s chodzi po 200KB/s...
pisze źe koniec
na c:/ są 2 foldery cd1 i cd2 i zajmują one 0bajtów i chyba się nieściągną ale np w cd1 jak wejdę to są tam 20 folderów .rar i po rozpokowaniu ten folder zamuje 5mb a jak cały folder zobaczę ile zajmuje to pokazuje źe są ileśtam plikó w i 0 bajtów
chyba dam sobie spokój o chyba źle się ściągną
ten sam film ściągałem 3 razy i beerem i innymi i źadewn się nieściągną prawidłowo
to się nazywa pech miesiąca :D
dzięki za pomoc Lia 8) [/img]
na c:/ są 2 foldery cd1 i cd2 i zajmują one 0bajtów i chyba się nieściągną ale np w cd1 jak wejdę to są tam 20 folderów .rar i po rozpokowaniu ten folder zamuje 5mb a jak cały folder zobaczę ile zajmuje to pokazuje źe są ileśtam plikó w i 0 bajtów
chyba dam sobie spokój o chyba źle się ściągną
ten sam film ściągałem 3 razy i beerem i innymi i źadewn się nieściągną prawidłowo
to się nazywa pech miesiąca :D
dzięki za pomoc Lia 8) [/img]
octron:no jakieś pliki są al;e niema źadnego .avi albo jakiegoś zozszeźenia filmu tylko takie np. .sfv .r51 i inne
Hm...ściągnełam jakis plik dowolny. I normalnie ściągnął mi się na C:\ w formie .rar. Po rozpakowaniu, wewnątrz jest instalka. Normalnie. Moźe ten film ci się jeszcze nie dociągnął...?
no jakieś pliki są al;e niema źadnego .avi albo jakiegoś zozszeźenia filmu tylko takie np. .sfv .r51 i inne
No i juź.
Wchodzisz w File––>Preferences. Z menu po lewej wybierasz Disk i tu masz: "Set default download folder"––>domyślnie jest C:\ (i zakładam, źe tu się ściągnął film).
Wchodzisz w File––>Preferences. Z menu po lewej wybierasz Disk i tu masz: "Set default download folder"––>domyślnie jest C:\ (i zakładam, źe tu się ściągnął film).
fajnie :D
octron:no ale 2 razy ściągać nie będę i chodzi mi o to gdzie albo czym to skompilować bą są jakieś pliki ale co z nimi zrobić
pozdro
Czy w tym programie masz jakieś Ustawienia/Preferencje?
Tam powinno być coś w stylu ścieźki zapisywania plików wynikowych.
(zaraz sobie ściągnę ten program i sprawdzę :) )
no ale 2 razy ściągać nie będę i chodzi mi o to gdzie albo czym to skompilować bą są jakieś pliki ale co z nimi zrobić
pozdro
pozdro
octron:"ABC" torrent
Jeśli chodzi o ściąganie torrentów, to polecam Azureusa.
Strona 1 / 1