Aaaa, pomocy!!!!
Mam problem... Otoz: Nie moge wejsc w command, tj: jak wpisuje w uruchom command to wyskakuje C:WindowsSystem32AUTOEXCEC.NT. Ten plik systemowy nie nadaje sie do uruchamiania aplikacji MS–DOS lub Microsoft Windows. Wybierz przycik "Zamknij", aby zakonczyc dzialania aplikacji.
To samo jest, gdy probuje zainstalowac sterowniki od drukarki itp. Moze ktos wie o co chodzi?
To samo jest, gdy probuje zainstalowac sterowniki od drukarki itp. Moze ktos wie o co chodzi?
Odpowiedzi: 7
_DarO_:To forum jest zajebiste.
Wiemy :mrgreen:
Tak sobie czytałem bo miałem ten sam problem i pomogło:)) To forum jest zajebiste.
Ej stary... naprawde wielkie dzieki za pomoc. Myslalem ze juz "nic sie nie da zrobic".
Wejdź do c:windowssystem32 i zobacz czy plik autoexec.nt wogóle tam jest.
Jeźeli nie to jego kopia powinna być w folderze c:windows epair skopiuj go do system32.
Tematy topiców rób jakieś bardziej wymowne, bo takie aaaaa, pomocy to tylko zniechęca do zaglądania.
Jeźeli nie to jego kopia powinna być w folderze c:windows epair skopiuj go do system32.
Tematy topiców rób jakieś bardziej wymowne, bo takie aaaaa, pomocy to tylko zniechęca do zaglądania.
Ten plik: AUTOEXCEC.NT ?
Problem w tym ze jego nie ma... A wirusow nie mam... chyba. :p
Problem w tym ze jego nie ma... A wirusow nie mam... chyba. :p
Wejdź w stsyem 32 i spróbuj odpalić go "ręcznie" a nie z wiersza poleceń.
Moźliwe źe jest uszkodzony np. przez infekcję.
Moźliwe źe jest uszkodzony np. przez infekcję.
Chce jeszcze dodac iz tytul tego okna to: 16–bitowy podsystem MS–DOS
Strona 1 / 1