A wy???
mam dla was cos ciekawego ile najwiecej sciagnelsice z sieci jak narzie to moj rekord;d;d;d;d;d
Odpowiedzi: 20
Dzięki załapałem wina była po mojej stronie nie uwierzycie ale jak ostatnio czyściłem klawiature to źle wpiołem przyciski jestem oszołomem!!!
Dzięki za wytrwałość w rozwiązywaniu problemu!
PROBLEM ROZWIĄZANY!!!!!
Dzięki za wytrwałość w rozwiązywaniu problemu!
PROBLEM ROZWIĄZANY!!!!!
Jezeli otwierasz Painta i masz takie cuś bialego na ekranie, to wtedy wciskasz CTRL+V.
mam jakiekolviek aktywne okno,naciskam alt i prtsc następnie otwieram paint na pasku narzędzi jest ustawiona gumka do mazania,naciskam ctrl i v,i kompletnie nic się nie dzieje.Wy teź macie na przycisku na klawiaturze "prtsc" łamane przez "sysrq"
Sam prtsc teź nic nie daje.??????????????
Sam prtsc teź nic nie daje.??????????????
Spróbuj sam przycisk Print Screen mi tak działa :D a znowu z kombinacją z altem nie :idea:
W paincie zobacz czy przypadkiem nie masz zaznaczonej czczionki w pasku narzędzi po lewej stronie (no chyba źe masz gdzie indziej te menu narzędzi:). Zmień na co innego i wtedy wklej obraz.
nie chce nikomu podnosić ciśnienia ale nie wychodzi mi ten zrzut,mam otwarte okienko naciskam alt+prtsc,otwieram painta naciskam ctrl+v i absolutnie nic sie nie dzieje,próbowałem z obydwoma altami i controlami a takźe z capslockiem i bez,i nic,albo mam ruski komp, albo jestem upośledzony bo chyba czegoś w tym opisie nie robie jak trzeba.
arcymag:Napiszcie mi proszę tylko tak jak 3 letniemu dziecku jak się robi zrzuty ekranu bo samo Alt+PrtSc nic mi nie daje
1 naciskasz Alt+PrtSc
2 włączasz paint
3 naciskasz ctrl+v
4 zapisujesz obrazek
cała filozofia ;)
EL NINO:Papieru do pupy ? :shock: :mrgreen:kylson:ja gdzieś tak z 5GB :wink:
No to masz nieziemskie trawienie :lol: :lol: .
bardzo śmieszne :twisted:
Napiszcie mi proszę tylko tak jak 3 letniemu dziecku jak się robi zrzuty ekranu bo samo Alt+PrtSc nic mi nie daje
Papieru do pupy ? :shock: :mrgreen:kylson:ja gdzieś tak z 5GB :wink:
No to masz nieziemskie trawienie :lol: :lol: .
ja gdzieś tak z 5GB :wink:
The_judge:moźe zaczniemy robić fotki kto ile papieru toaletowego zuźywa ??
Dobra mysl to kiedy zaczynamy?
no wiesz to bedzie dobry pomysl :mrgreen: albo kto ma dluzszy kabel telefonicznyThe_judge:
moźe zaczniemy robić fotki kto ile papieru toaletowego zuźywa ??
pbartek:mam dla was cos ciekawego ile najwiecej sciagnelsice z sieci jak narzie to moj rekord;d;d;d;d;d
to marny ten Twoj rekord – 3 GB w ciągu 19 h ?
ja w ciągu 24h wysyłam i odbieram zazwyczaj po ok 40 Gb...tyle źe z sieci lokalnej. z inta ok 1 GB na dobe
z resztą jaki ma sens pokazywania ile kto odbiera/wysyła ?
moźe zaczniemy robić fotki kto ile papieru toaletowego zuźywa ??
Alt+PrtSc
a ja mam mało :(...
ładną macie przepustowość ;)
PS. i przy okazji... jak zrobić aby zrobić screna tylk oaktywnego okna ??
ładną macie przepustowość ;)
PS. i przy okazji... jak zrobić aby zrobić screna tylk oaktywnego okna ??
To co tutaj wklejamy nie ma źadnego sensu, bo to jest górna granica przepustowości jaką udostepnia urządzenie, a nie realny transfer. Np. moja skrzyneczka umozliwia max. 11 Mb/s (nie mylić z MB). Natomiast karty sieciowe umoźliwiają transfer do 1000 Mb/s (w full duplex to nawet 2000 Mb/s).
Rysunek wstawiamy np. jako załącznik.
Rysunek wstawiamy np. jako załącznik.
nie wiem jak wkleić to okienko ale ja mam 100 mb/sek
Jak wklejacie to okienko bo jestem zielony?
Jak wklejacie to okienko bo jestem zielony?
U mnie pokazuje coś takiego :wink:
– to jest dopiero łącze.
Strona 1 / 1