A wieć
Uwaźaj!!! NAV2003 ma bardzo fajne zabezpiecznie , które powoduje to źe internet nie będzie ci działał :P , robi w rejestre mnóstwo wpsiów , między innymi blokuje w XP usługe "zdalne połączenia" , dlatego warto posługiwać sie ODPOWIWEDNIĄ wersja tego oprogramowania, pozatym często tak bywa zę zatrymuje on start windoza, pozatym jakie masz łacze z internetem?? jeśli neostrade to sama ona potrafi powodowac opóxnienia w ładowaniu sie wina.
Odpowiedzi: 9
ColDpHaTe:Bo Ta teza miała być odpowiedzią do czyjegoś tam tematu , tylko przez przypadek zły guzik nacisnołem i mi na głównym wyskoczyła... :oops:
A to ciekawe :?
Bo Ta teza miała być odpowiedzią do czyjegoś tam tematu , tylko przez przypadek zły guzik nacisnołem i mi na głównym wyskoczyła... :oops:
The_Judge. Sędzio,kolego.
Moja reakcja,a jak mniemam i Aligatora – to dowód bezgranicznego pobłaźania i zdziwienia do tak twardo postawionej tezy nt.Nortona przez ColDpHaTe.
8)
Moja reakcja,a jak mniemam i Aligatora – to dowód bezgranicznego pobłaźania i zdziwienia do tak twardo postawionej tezy nt.Nortona przez ColDpHaTe.
8)
sorry The_judge:oops: ale ja tak w sumie nie wiem o co gościowi chodzi, zrobił pierwszy taki dziwny wpis, źe ni to przypiąć ni przyłatać, a w dodatku jest to strasznie zniekrztałcony cytat z jakiejś gazety...a moźe to jakiś szpieg z symanteca i chce wyniuchać jakich my tu nortonów uźywamy... :?:
ColDpHaTe:Uwaźaj!!! NAV2003 ma bardzo fajne zabezpiecznie , które powoduje to źe internet nie będzie ci działał :P , robi w rejestre mnóstwo wpsiów , między innymi blokuje w XP usługe "zdalne połączenia" , dlatego warto posługiwać sie ODPOWIWEDNIĄ wersja tego oprogramowania.
taa odpowiednia wersja, a swinie lataly... chcesz powiedzieec ze jedne "wersje" dzialaja dobrze a inne "wersje" beda uniemozliwialy korzystanie z netu itd itp ??
tire & aligator::shock: :shock: :shock: :?: :?: :wink:
nie robcie, prosze, czatu z forum ! jak ja tego nie znosze...
miałem coś podobnego tyle źe na norton firewall nie mogłem się łączyć do serwerków ftp. :( :( A moźe to wina nav2003. Bynajmiej na win 98 gdzie nie mam zainstalowanego firewall–a i nav to łączysię do tych serwerków. :D :D
:shock: :shock: :shock: :wink:
8)
8)
a to ciekawe :lol: , to ja mam chyba ta odpowiednia wersje nortona :D :D :D
:shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :idea:
Strona 1 / 1