a way...
[Jeśli nie chce Ci się czytać przejdź odrazu do miejsca oznaczonego #]
Forum moźna by podzielić na 3 grupy uzytkowników
Pierwszą są by uzytkownicy zarejestrowani po to aby otrzymać pomoc w zaistniałym dla nich problemie.
Drugą stanowią uźytkownicy, którzy są jako tu nie z przyczyny problemów z komputerem lub po rozwiązaniu swojego problemu postanowili zostać. To co odróznia go od grupy to fakt iź on (w większości) coś wnosi od siebie na forum.
Kolejną grupą są administratorzy/moderatorzy, czyli po prostu ludzie, którzy są odpowiedzialni za forum.
I ta ostatnia grupa byłą by szczęśliwa(w miarę) gdyby nie większość uźytkowników/znaczna część pierwszej.
Napewno większość z was była świadkiem bezmyslengo(czy bezmyślnego to raczej nie mi osądzać ale niech juź będzie) zakładania nowych tematów nie zaglądając w 'szukaj' czy na G... (jakby to napisał theboss78).
W kaźdym razie o co chodzi? Oczywiście próbowano juź powstrzymać ludzie od rozwiązywania problemu w taki sposób, co moze dało wyniki, moze nie takie jakie by sobie ktoś mógł wymarzyć ale coś to dawało. Im więcej zabezpieczeń, ostrzeźeń i przyklejonych tematów tym większa skuteczność. Tak więc wpadłem na pewien pomysł który pewnie nie zlikwiduje problemu ale moźe go zmniejszyć.
#W miejsce które jest wskaane na obrazku w linku n dole strony moze posłuźyć jako miejsce na kolejną przestrogę/zasadę korzyst. z forum, lecz trzeba się upewnić, źe będzie to widoczne(kolor czy coś). Pomysł zrdził/ściagnął się włąsnie z tego tamtego forum.
Mam nadzieję, źe jeśli ktoś z tego skorzysta to wyjdzie mu to z korzyścią.
sry źe sie rozpisałem.
http://members.lycos.co.uk/thegreyfox/tu.jpg
Forum moźna by podzielić na 3 grupy uzytkowników
Pierwszą są by uzytkownicy zarejestrowani po to aby otrzymać pomoc w zaistniałym dla nich problemie.
Drugą stanowią uźytkownicy, którzy są jako tu nie z przyczyny problemów z komputerem lub po rozwiązaniu swojego problemu postanowili zostać. To co odróznia go od grupy to fakt iź on (w większości) coś wnosi od siebie na forum.
Kolejną grupą są administratorzy/moderatorzy, czyli po prostu ludzie, którzy są odpowiedzialni za forum.
I ta ostatnia grupa byłą by szczęśliwa(w miarę) gdyby nie większość uźytkowników/znaczna część pierwszej.
Napewno większość z was była świadkiem bezmyslengo(czy bezmyślnego to raczej nie mi osądzać ale niech juź będzie) zakładania nowych tematów nie zaglądając w 'szukaj' czy na G... (jakby to napisał theboss78).
W kaźdym razie o co chodzi? Oczywiście próbowano juź powstrzymać ludzie od rozwiązywania problemu w taki sposób, co moze dało wyniki, moze nie takie jakie by sobie ktoś mógł wymarzyć ale coś to dawało. Im więcej zabezpieczeń, ostrzeźeń i przyklejonych tematów tym większa skuteczność. Tak więc wpadłem na pewien pomysł który pewnie nie zlikwiduje problemu ale moźe go zmniejszyć.
#W miejsce które jest wskaane na obrazku w linku n dole strony moze posłuźyć jako miejsce na kolejną przestrogę/zasadę korzyst. z forum, lecz trzeba się upewnić, źe będzie to widoczne(kolor czy coś). Pomysł zrdził/ściagnął się włąsnie z tego tamtego forum.
Mam nadzieję, źe jeśli ktoś z tego skorzysta to wyjdzie mu to z korzyścią.
sry źe sie rozpisałem.
http://members.lycos.co.uk/thegreyfox/tu.jpg
Odpowiedzi: 13
Takiej precyzji bym się bał – powiezmy – między 6, a 13 marca :wink:
Ale przynajmniej awatary wróciły razem ze starą bazą :P
Ale przynajmniej awatary wróciły razem ze starą bazą :P
Zawsze mozna napisac...
Ten problem rozwiazalismy 12 marca... :P i zamykamy ;D
Ten problem rozwiazalismy 12 marca... :P i zamykamy ;D
brtx:Chyba poleciala baza :P i mamy 6 Marca... ;)
No masz – teraz będzie deja vu i nowe/stare pytania się pojawią :lol:
PS.
Dla pocieszenia – xenium teź coś się dziś wyłozyło.
Update – xenium przykład wzięło z cpx i teź sie ruszyło.
Chyba poleciala baza :P i mamy 6 Marca... ;)
a tam nie ma przypadkiem takiego zegara, który odlicza czas ? :roll:
Ten tekst to tak jakby TVP1 między końcem Wiadomości (19:55) a filmem (20:10) puszczała obraz kontrolny. Nigdy by się na to nie zgodzili z wiadomych względów 8)!
:wink:
a tak ?
EL NINO:No chyba ze Rebe kurna, bo jemu monitor na podlodze stoi i chcac czy nie chcac z gory patrzy na niego – moze bedzie widzial i nie bedzie glupich pytan zadawal :P .
Juź przestąleś się moczyć w nocy ?
Juz przestałeś bić źonę ? :mrgreen:
O to Ciebie szło? Przecieź chyba nie o "A co logi nato? A w archiwum sprawdziłeś?" itp.
PS.
A monitor juźem przestawił – na suficie podwiesiłem, bo lenia mam i horyzontalnie tera "pracuję" .
Nie dosc ze brzydko, to jeszcze miejsce zajmuje a i skutecznosc takiego napisu zerowa. W to miejsce strony to ja patrze tylko wtedy gdy chce komus linka do "Szukaj" podac i nie sadze ze u innych jest inaczej. No chyba ze Rebe kurna, bo jemu monitor na podlodze stoi i chcac czy nie chcac z gory patrzy na niego – moze bedzie widzial i nie bedzie glupich pytan zadawal :P .
Nie no, co ty. Przecieź to będzie brzydko wyglądało.
na waszym forum to miejsce będzie gdzieś tu
Jakaś nieczytelna ta Twoja wypowiedź, aź oczy bolą.
yyyy, nie wiem co powiedzieć
Strona 1 / 1