A to ciekawe :)
Mam taki dziwny problem. Jak kopiuje pliki albo chce je wycinac to win sie troche zawiesza (dokładnie to folder) i po pewnym czasie dopiero moge wkleic.Mysłałem ze to jest wina slabej pamieci , procesora ale wczesniej dobrze chodziło . Formatowałem pewien czas temu dysk ale nawet po tym zaczeło sie tak dziac.Na poczatku nic sie nie dziej ale pozniej to sie zaczyna p**** , psuc :)
Odpowiedzi: 8
bonzo:jakim programem mógbym zobaczyc procesy i zeby pokazało z kad te procesy
Nie wiem czy dobrze zrozumialem
Procesy i katalog w ktorym sie znajduja pliki *.exe zobaczysz np w HijackThis'ie
bonzo:takze jakie osoby sie do mnie podłacz i co ja wysyłam ?
Tego juz zupelnie nie rozumiem
Jesli chodzi o internet to netstat
tak mam cos creativa karte dzwiekowa wisz moze jakim programem mógbym zobaczyc procesy i zeby pokazało z kad te procesy sa i takze jakie osoby sie do mnie podłacz i co ja wysyłam ?
A nie jest przypadkiem tak ze ten Kaspersky sprawdza pliki w trakcie kopiowania i to opoznia ten proces
devldr32 :arrow: Masz cos od Creative ??
devldr32 :arrow: Masz cos od Creative ??
mijsce
1.exploer
2.Svchost
3.kavsvc
4.spoolsv
5.csrss
6.taskmgr
7.devldr32
a reszta to drobnica
1.exploer
2.Svchost
3.kavsvc
4.spoolsv
5.csrss
6.taskmgr
7.devldr32
a reszta to drobnica
bonzo:Mam taki dziwny problem. Jak kopiuje pliki albo chce je wycinac to win sie troche zawiesza (dokładnie to folder) i po pewnym czasie dopiero moge wkleic
Zajrzyj do taska co zrzera najwiecej CPU i pamieci
Juz probowałem kasperskim z naj nowsza wersja bazy i takze hijackem.
A probowałes przeskanowac kompa jakimś anty virem co ?? Oczywiście z najnowszą baza danych virusów!!! :wink: :wink: :wink:
Niejestem pewien ale moźe masz bardzo sfragmentofany dysk. Uruchom Defragmentacje dysku a moźe pomoźe :)
Strona 1 / 1