A może by tak ... - Do Zarządu ( i nie tylko )
Odpowiedzi: 20
-
[quote=Bobi]Moglibyśmy ew. na gadu kiedyś w przerwie obiadowej, ale niestety, zablokowałeś mnie. Ależ mi przykro.[/quote] Dobrze, że napisałeś - chciałem Cię tylko ukryć na liście, widać cuś źle zrobiłem. Zaraz to naprawię. Możesz nie wierzyć. [quote=Bobi]Czy ekspert od czytania to to samo co ekspert od rozumienia tego co się czyta? Jeżeli nie to z przykrością muszę stwierdzić, że jesteś tym pierwszym rodzajem. Nie jestem tylko pewien czy to upośledzenie w stosunku do drugiego typu umiejętności bierze się z tego zaślepienia, o którym wspominałem, czy jednak może z różnicy poziomów n.p.m jaką miałeś do pokonania w drodze do szkoły.[/quote] Nie wiem dlaczego się uczepiłeś moich frustracji. Chcesz mi zafundować psychoanalizę? Wymyśl jakiś inny powód. A do szkoły miałem z górki. [quote=Bobi]To Twoje ostatnie zdanie zabrzmiało tak jakoby wraz ze wzrostem poziomu szacunku jakim Cię wszyscy obdarzamy nasza śmieszność rosła. Nie wiem czy wiesz, ale sobie samobója w tym momencie strzeliłeś.[/quote] Wybaczysz, ale większość nie wie, że ktoś taki jak ja istnieje i coś tam kiedyś robił. A Ci starzy i tak sobie poszli, a jak nie poszli to krakają jak inne wrony.
-
[quote=gusioo]Nie wiem dlaczego się uczepiłeś moich frustracji. Chcesz mi zafundować psychoanalizę? Wymyśl jakiś inny powód. A do szkoły miałem z górki.[/quote] Przepraszam, ale to na to wygląda. Bo ileż można, w jaki sposób? Czy ja sobie wymyśliłem tą samą akcję z wyróżnianiem z tłumu innych osób? Roboty mam pod dostatkiem. Uznałem to za dobry pomysł i po krótkim namyślę poczyniłem pierwsze nieśmiałe kroki. A czy nazwiemy osoby o jakich mowa od początku ekspertami czy inaczej to kwestia do przedyskutowania. Dla mnie zasługują na takie miano, jeżeli dla Ciebie nie to już trudno mi się z Tobą kłócić. [quote=gusioo]Wybaczysz, ale większość nie wie, że ktoś taki jak ja istnieje i coś tam kiedyś robił. A Ci starzy i tak sobie poszli, a jak nie poszli to krakają jak inne wrony.[/quote] I popatrz. Kiedyś zwracałeś uwagę innych tym, że dzieliłeś się swoją wiedzą/doświadczeniami z innymi, chciałeś i umiałeś zazwyczaj pomóc. Teraz zajmujesz wszczynaniem bezsensownego rabanu. To IMO krok wstecz i najkrótsza droga do "forumowego" upadku na samo dno.
-
[quote=Bobi]I popatrz. Kiedyś zwracałeś uwagę innych tym, że dzieliłeś się swoją wiedzą/doświadczeniami z innymi, chciałeś i umiałeś zazwyczaj pomóc. Teraz zajmujesz wszczynaniem bezsensownego rabanu. To IMO krok wstecz i najkrótsza droga do "forumowego" upadku na samo dno.[/quote] Jakiego upadku? Oprócz Ciebie i Ad@$ia to już nikogo znajomego nie ma (No jeszcze Rebe). A Ci "nowi", nawet gdyby znaleźli coś mojego to i tak nie zidentyfikują tego. Wiem - pisaliśmy o tym nawet "prywatnie" i to co ustaliliśmy nadal jest aktualne. P.S: Skoro ktoś się na czymś zna i za coś dostał experta to warto napisać za co - Expert Win2000, W2k3, Ekspert od softu, hardłeru etc. Samo Expert nic nie mówi, kolejna ranga. To tak, żeby całkiem nie upaść. P.S.2: Dlaczego dostałem 16 powiadomień o Twoim ostatnim poście? Aż tak mnie nie lubisz?
-
[quote=Bobi]Codziennie się przekonuję, ba, jestem tego prawie pewny, że Tobie sie gusioo w życiu nie układa tak jakbyś tego chciał i z braku realnego miejsca gdzie mógłbyś wyładować swoje frustracje włączasz sobie forum i pragniesz komuś dogryźć. za wszelką cenę, nieważne czy masz racje czy nie.[/quote] Włączyć to mogę czajnik, ale od tego jest Rebe. Co do moich frustracji to nie przejmuj się nimi. Naznaczaj Ekspertów. [quote=Bobi]Rozumiem, że Ciebie nikt w życiu nie nazwał ekspertem od niczego za wyjątkiem malkontenctwa i stąd się biorą te Twoje problemy. Nie tędy droga, naprawdę jest 1000 lepszych sposobów zwrócenia na siebie uwagi. Od aparycji począwszy na wiedzy kończąc.[/quote] Fakt - nikt mnie nie nazwał Ekspertem od niczego. W niektórych kręgach uchodzę za człowieka od rowerów, ale do Eksperta i tak dużo mi brakuje. Tak więc nie jestem ekspertem. I dobrze mi z tym. [quote=Bobi]Nie mam zamiaru tłumaczyć się z tego dlaczego komuś wręczyłem rangę, albo nie. Wystarczy, że przewertujesz sobie posty, które napisały wymienione wyżej osoby i może Cię trochę oświeci, choć szczerze w to wątpię, bo rozgoryczenie przesłania Ci rzeczywistość.[/quote] Raczej załzawione oczy - jak czytam te Wasz porady. [quote=Bobi]Jeżeli nadal będziesz się chciał kłócić o samą treść podpisu pod awatarem (czy on będzie brzmiał Ekspert czy Znawca czy Omnibus nawet) to się zastanów najpierw. Polecam również wrócić do pierwszego posta w tym temacie, który stworzył nikt inny jak Rebe. O co mu chodziło? Może ja opacznie to zrozumiałem?[/quote] Nie mów, że nie jesteś Ekspertem od czytania? [quote=Bobi]Inna rzecz, jeżeli uważasz, że podanym osobom nie należą się "wyróżnienia" to proszę o argumenty. Bez tego tej jałowej i bezsensownej dyskusji nie będę kontynuował, a Ty się na jeszcze większą śmieszność narazisz. [/quote] Akurat w Waszej piaskownicy nie zależy mi na szacunku - sami wystarczająco się ośmieszacie.
-
[quote=Bobi]Kolejne dwie osoby, które postanowiliśmy choć w taki sposób nagrodzić to [b]Ucho[/b] oraz [b]Endrju[/b].[/quote] Ale, że Expert od czego? Bo taki Expert od wszystkiego to o kant mojej łysej głowy potłuc. ZU pomyśli sobie podpłacił komu trza / zna admina / wykonał jakąś usługę i dostała Experta. Swoją drogą dlaczego nie naznaczyć wszystkich? Bo można być Expertem i Ekspertem, Specjalistą, Znawcą, Pasjonatem, Hobbystą, Miłośnikiem i tak jeszcze trochę tych rang można by wykoncypować. Potem wejdzie taki bidny ZU i ujrzy tu Eksperta, tam Experta, a tu Specjalistę. I pomyśli sobie, że kurna wszyscy się znają.. póki nie zajrzy do działu Ekspert (Expert). Miłej zabawy życzę. P.S: Kiedyś było piachuzone teraz jest CXP zone.
-
[quote=Żółty] wojtt - gratulacje :)[/quote] Dzięki.
-
[quote=Rebe]Żeb Ty, kurna, we wszystkim taki słowny był - znowu coś mnie ominęło.[/quote] Czyżbym gdzieś coś naobiecywał i zapomniał o tym ?? Jak tak to mógłbyś być uprzejmy i wspomóc mą pamięć ...
[quote=Small Mike] DWAC RANGE NAWET [b]NEGATYWNA[/b] :mryellow: !!![/quote] Jesteś na dobrej drodze do jej otrzymania Small Mike ;-)