a:) co zrobic jesli przy zakupie kompa nie dostałem
sterownikow do k. grafiki, gdzie je sciagnoc
k.grafiki: nvidia GeForce 5200, lecz nie fx
bardzo prosze!
bardzo wazne!
dziekuje!!!!!!!!
k.grafiki: nvidia GeForce 5200, lecz nie fx
bardzo prosze!
bardzo wazne!
dziekuje!!!!!!!!
Odpowiedzi: 12
osobiście proponuje adminowi załoźyć dział: blondynka a komputer i zarezerwować duźo miejsca na serwerze......bardzo duźo
co do 5–letniej siostrzenicy Qvasia – dzieci teraz szybko rosną, moja córka domaga się konta admina na kompie....6 lat!!!
co do 5–letniej siostrzenicy Qvasia – dzieci teraz szybko rosną, moja córka domaga się konta admina na kompie....6 lat!!!
yyyyyyyyyyyyyyy... :shock: :shock: :shock:
no nie moge... jestem tu jeden dzień i podziwu mi brak dla niektórych... moja 5 letnia siostrzenica wie, źe jak czegoś nie ma na kompie to naleźy to pobrać z netu a jak tam czegoś nie ma, to to nie istnieje...
moźe wpiołeś karte do ISA??
fakt nie ma gf5200 bez fx... no ale nie przesadzajmy na stronie nvidii pobierasz sterowniki do czego chcesz z tej stajni i po kłopocie... ludzie proponuje powalczyć z przelutowaniem nóźek w 386 lub odpowietrzaniem RAM... o a moźe komuś się nudzi, to mam do przespawania 3 GPU w voodoo2...
litości...
pozdro
no nie moge... jestem tu jeden dzień i podziwu mi brak dla niektórych... moja 5 letnia siostrzenica wie, źe jak czegoś nie ma na kompie to naleźy to pobrać z netu a jak tam czegoś nie ma, to to nie istnieje...
moźe wpiołeś karte do ISA??
fakt nie ma gf5200 bez fx... no ale nie przesadzajmy na stronie nvidii pobierasz sterowniki do czego chcesz z tej stajni i po kłopocie... ludzie proponuje powalczyć z przelutowaniem nóźek w 386 lub odpowietrzaniem RAM... o a moźe komuś się nudzi, to mam do przespawania 3 GPU w voodoo2...
litości...
pozdro
pomogli ci juz poprzednicy szkoda źe to do ciebie nie dociera a jak ci nie wykrywa karty to moźe masz ja popsutą :mrgreen:
zamiast mi pomuc sie nadzieracie
zaraz a jest taka karta GF5200 NIE fx?
to moze jednak nie sterowniki bo na plycie znajduja sie sterowniki do 5200fx, to moze powiedzcie mi co zrobic zeby wykrywało ta karte
superjestem:niech zrobia obraz plyty i mi go wysla na e maila
thanks1
baniak–90@o2.pl
Tylko po co? Tak jak pisał bobi_robert wchodzisz tu: http://www.nvidia.pl/drivers.php z listy wybierasz: karty graficzne > seria geforce i TNT > system jaki masz i klikasz w dalej. Na następnej stronie kliknij w link główny server i ściągniesz sobie sterownik który jest potrzebny.
superjestem:nvidia GeForce 5200, lecz nie fx
Skoro to 5200 to teź i FX.
niech zrobia obraz plyty i mi go wysla na e maila
thanks1
baniak–90@o2.pl
thanks1
baniak–90@o2.pl
superjestem:a nie ma nic konkretnego?
Mów jasniej panie :mrgreen:
Stery sa uniwersalne do wszystkich kart i innych nie ma
:mrgreen:
a nie ma nic konkretnego?