a co to?
Panowie o co chodzi z takimi programami gdzie po kliknięciu na ikone, pojawia się na sekunde czarny ekran dosowski i znika, i koniec, źadnej instalacji nic?
Odpowiedzi: 9
tak, właśnie komunikat źe program zaduźy do umieszczenia w pamięci.
jest jakiś inny sposób?
jest jakiś inny sposób?
Co ty chcesz w ten sposób uruchomić?
Jeśli folder lub plik ma wieloczęściową nazwę to piszesz ją w " ". Jeśli chcesz uruchomić program w linii poleceń to piszesz "D:jakiś folder azwa pliku.exe". Moźna równieź uruchomić pliki com. Zresztą photoshopa raczej nie uruchomisz w linii poleceń. To jest program 32–bitowy.
Jeśli folder lub plik ma wieloczęściową nazwę to piszesz ją w " ". Jeśli chcesz uruchomić program w linii poleceń to piszesz "D:jakiś folder azwa pliku.exe". Moźna równieź uruchomić pliki com. Zresztą photoshopa raczej nie uruchomisz w linii poleceń. To jest program 32–bitowy.
juź nie wiem o co chodzi przenosiłem plik w róźne foldery, na dysk C i zawsze to samo:
Nic nie jest pomieszane. To normalne. Program moźesz uruchomić po prostu wpisując to co podałem. Nie musisz zmieniać partycji na D:
dzieki wielkie, ale mam tu coś pomieszane poniewaź
mam odrazu wpisane:
C:Documents and Settingsmynajms>
wpisuję za tym samo D:
ipojawia się w nowym wierszu D:>
mam odrazu wpisane:
C:Documents and Settingsmynajms>
wpisuję za tym samo D:
ipojawia się w nowym wierszu D:>
Start –>Uruchom, wpisz cmd i Enter
W nowym oknie wpisujesz D:XYXYZ
W nowym oknie wpisujesz D:XYXYZ
wiem źe jest juź bardzo jasno ale moźna rozjaśnić
np.na dysku D mam w folderze pt.XY, plik z tym programem o nazwie XYZ.
dzięki bardzo za odpowiedzi pozdrawiam
np.na dysku D mam w folderze pt.XY, plik z tym programem o nazwie XYZ.
dzięki bardzo za odpowiedzi pozdrawiam
Są to programy działające w wierszu poleceń.
Uruchom Wiersz poleceń a dopiero potem z niego dany program. Powinny wyświetlić się parametry uruchomieniowe.
Uruchom Wiersz poleceń a dopiero potem z niego dany program. Powinny wyświetlić się parametry uruchomieniowe.
uruchomic cmd (start–>uruchom) wpisac cmd, wpiszc cd sciezkadoprogramu i uruchomic go wpisujac nazwa programu.exe itp. bedzie widzac co sie dzieje i dlaczego znika (prawdopodobnie jest jakis blad lub czegos brak)
Strona 1 / 1