800mb za mało na 730mb SVCD
Witam! Nagrałem film z AVI na SVCD zajął mi 730 mb i nie mogę go wypalić w Nero Burning 6, wyświetla się komunikat za mało miejsca na dysku, włóź dysk o większej pojemności. Pokazuje źe płyta ma 703 mb. Przecieź mam włoźoną 800mb i nie idzie???
Odpowiedzi: 15
GAktycznie w końcu to nie ten zajaffka tylko ta zajaffka rodzaju źeńskiego zresztą z drugej strony nie wiem tak do końca czy Miodek nie wytłumaczyłby tego w jakiś dziwny zrozumiały tylko dla niego sposób no ale cóź skoro teraz juź o tym wiem będę pisał do Ciebie koleźanko z końcówką a
No i wstydźcie się panowie !!! Tak potraktować rodzynka!
loookasz:W expresie na dole jest guziczek więcej który powinineś wcisnąć następnie na dole pojawi CI się kilka dodatkowych opcji jedną z nich i pierwszą po lewej tak na marginesie będzie guziczek konfiguruj który powinieneś kliknąć jak pewnie sam się domyślasz gdy juź go klikniesz oczom Twym ukaźe się okienko z ustawieniami programu nero expres Jeźeli zobaczysz juź wyźej opisane przeze mnie okienko nie wpadaj w panikę kliknij na nim zakłądkę ustawienia zaawansowane z ang expert features i tutaj włącz opcje overburningu czyli wszystko to co napisał aligator a jeźeli piszesz źe nie posiadasz takich opcjii to koniecznie proponuję i polecam zmianę softu do nagrywania
ok :lol: :lol: :lol: zdąźyłam juź sie zorientować wcześniej jak to zrobić,nie wiem tylko czemu Ty wciąź piszesz do mnie w osobie męskiej ,i wiele innych osób :lol: :evil:
W expresie na dole jest guziczek więcej który powinineś wcisnąć następnie na dole pojawi CI się kilka dodatkowych opcji jedną z nich i pierwszą po lewej tak na marginesie będzie guziczek konfiguruj który powinieneś kliknąć jak pewnie sam się domyślasz gdy juź go klikniesz oczom Twym ukaźe się okienko z ustawieniami programu nero expres Jeźeli zobaczysz juź wyźej opisane przeze mnie okienko nie wpadaj w panikę kliknij na nim zakłądkę ustawienia zaawansowane z ang expert features i tutaj włącz opcje overburningu czyli wszystko to co napisał aligator a jeźeli piszesz źe nie posiadasz takich opcjii to koniecznie proponuję i polecam zmianę softu do nagrywania
Mogę się mylić ale Nero chyba kojarzy nielegalne klucze, bo kiedyś teź tak miałem, źe nie dało rady przełączyć z Nero Express do Nero Burning Rom.
zajaffka, a jest ikonka "Więcej" i następnie "konfiguruj" :?:
zajaffka:ta,wiem o tej ikonce,tylko ,źe po kliknięciu pojawia sie "Odwiedź strone w internecie http:/www.nero.com i przekonaj sie dlaczego pakiet Nero 5.5 jest wiodącą aplikacją...." to klikam na ok i nic :!: :!: :!: :!: :!: sie nie przełańcza,czyli znaczy to źe nie mam pełnego Nero tylko samo Express ,więc pytam sie jak to w Express ustawić overburning lub coś innego,źeby nagrać 800 :!: :!: :!:
Jest taka koncepcja – jak juź bedziesz na stronie ahead.de to tam to pytanie zadaj :lol:
Sorry za "lekkie" potraktowanie tematu, ale jakoś nigdy z tym "kastratem" jakim jest NE do czynienia nie miałem na tyle długo , by poznać jego opcje, a tak BTW – to w pomocy nic nie ma na temat OB?
ta,wiem o tej ikonce,tylko ,źe po kliknięciu pojawia sie "Odwiedź strone w internecie http:/www.nero.com i przekonaj sie dlaczego pakiet Nero 5.5 jest wiodącą aplikacją...." to klikam na ok i nic :!: :!: :!: :!: :!: sie nie przełańcza,czyli znaczy to źe nie mam pełnego Nero tylko samo Express ,więc pytam sie jak to w Express ustawić overburning lub coś innego,źeby nagrać 800 :!: :!: :!:
Rany koguta, zajaffka. Masz w NE taką ikonkę jak Nero ? To naciśnij i zobacz na co Ci się przełączy.
no dobra,ale powiedźcie jak to zrobić jak ma sie Nero Express a nie Nero Burning Rom...bo w Express nie ma nic takiego jak "plik" czy "opcje"...
Wielkie Dzięki Panowie!!!, sam próbowałem i nic nie dało, musiałem zapytać na forum. A takich ASÓW jak WY to potrzeba, wiecie jak to jest z tym szukaniem!?!?!. Liczy się czas, a tu takie info, a tu takie... Narka jeszcze raz Dzięki!!!.
"apropos" dlatego zawsze polecam te forum.
"apropos" dlatego zawsze polecam te forum.
Rebe:
I co tym postem udowodniłeś?
Ze umiesz uźywać szukaczki?
*** tam umim. Palec mnie się omsknął... :mrgreen:
aligator:W morde jeźa, ile razy moźna: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=6261&highlight=overburning
Full takich topiców na forum.
I co tym postem udowodniłeś?
Ze umiesz uźywać szukaczki? – To wiemy o Tobie i bez takich..... :mrgreen:
PS.
Teź se mordkę wstawiłem :wink:
W morde jeźa, ile razy moźna: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=6261&highlight=overburning
A opcje w overburningu ustawiłeś i uaktywniłeś ?
Chyba nie prawda?
Zaś o tym, źe kaźda płyta ma góra 703MB to juź wielokorotnie pisano podając równieź przyczyny takiego stanu rzeczy.
Chyba nie prawda?
Zaś o tym, źe kaźda płyta ma góra 703MB to juź wielokorotnie pisano podając równieź przyczyny takiego stanu rzeczy.
Strona 1 / 1