77.72_win2kxp – chodzą filmy ?
Witam, czy te najnowsze sterowniki NVIDIA 77.72_win2kxp chodzą u Was poprawnie ? tzn. czy normalnie moźna oglądać film ( u mnie po ich zainstalowaniu jest efekt ogladania tak jak na 256 kolorach )
Odpowiedzi: 5
u mnie na geforce4mx440–8x wszystko chodzi bez problemów a np na starszych z serii 40xx gta san andreas nie chciało sie uruchomic dopiero po przestawieniu na zgodnosc z 98 ruszała.Tak wiec jak komu chodza to zalezy juz od karty graficznej.
Ten sterownik jest jakiś "niedorobiony". Duźo osób uskarźa się na róźne problemy z nim związane. U mnie np. nie uruchamia się na nim GTA San Andreas. Proponuję poczekac na nowszy lub korzystać ze starszego.
Problem znany, nVidia skopała ustawienia Gamma dla trybu Overlay. Naleźy we Właściwościach/Zaawansowane zmienić wg. zamieszczonego obrazka wartość Gamma na 0,50 (suwak max do lewej strony), oczywiście dla trybu Overlay.
moźe źle się wyraziłem. Chciałem zapytać czy ktoś uźywał tych nowych sterowników. Po zainstalowaniu ich mam taki efekt jak pisałem. Jak zainsaluje starsze to wszystko jest OK. Pytanie teraz czy to u mnie tylko tak jest czy u wszystkich z tą nową ver.
PS. Głupi nie jestem i wiem źe jest potrzebny heszcze codec – który posiadam i zawsze all działało tylko z tymi nowymi seterami nic nie chodzi :|
PS. Głupi nie jestem i wiem źe jest potrzebny heszcze codec – który posiadam i zawsze all działało tylko z tymi nowymi seterami nic nie chodzi :|
A to te sterowniki są do filmów ?
moźe sprawdź ze starszymi. Nowe nie zawsze znaczy lepsze.
moźe sprawdź ze starszymi. Nowe nie zawsze znaczy lepsze.
Strona 1 / 1