500 Internal Server Error

Siema,
Załoźyłem sobie konto na edysk.pl. Kiedyś mogłem logować się OK ma moje konto. Od jakiegoś czasu poadło...
wyświetla mi się

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, admin@jeden.edysk.com.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Apache/1.3.14 Server at www.jeden.edysk.com.pl Port 80

OSOHOZIIII! Mam routerek sprzętowy i na kompie obok jest OK.
Ciasteczka wywaliłem, zawartość cache wywaliłem (pliki podręczne równieź i te w trybie offline tez)
Ten błąd mam i na IE6.0 i na Opera7.03
Nie mam serwera, chce sie tylko zalogować na moje konta w edysku :shock:

Odpowiedzi: 4

i co nikt nie wie???????????????????????????/
DooMEL
Dodano
18.04.2004 01:24:12
jezeli chodzi o logowanie sie na stronki
to mialem problem jak zmienialem ustawienia przegladarki
na poczatku przechodzily cookie
potem je zablokowalem
potem monitorowalem
a potem znowu przepuszczalem i od tego czasu na nie ktore stronki nie moge sie automatycznie logowac
probowalem wszystkiego i nie wiem gdzie lezy problem
na szczescie to tylko na 2 forum nie loguje sie automatycznie
wiec wiekszego problemu mi to nie sprawia

moze kto j jednak wie jak sie tego pozbyc ??
kasowlem pliki cookie, cache ustawienia przegladarki i nic :idea:
p481o
Dodano
17.04.2004 00:08:00
p481o Fajnie ale nie o to mi chodzi pisałem źe komp obok działa normalnmie... Dziś w szkole tez próbowałem i działało normalnie
Ja podejrzewam źe coś sie zj@#$%o w opcjach na moim kompie... Bo nigdy nie moge sie zalogować :/ inni na moje konto wchodzą bez problemów...
Wszystkie konta usersów na tym kompie nie mogą się zalogować, to gdzieś moźe w ustawieniach ogółnych:?:
rejestr, ustawienia lokalne ???
nie mam pojecia gdzie szukać :cry:
Toć nie bede formatował dla 1 www! :x
DooMEL
Dodano
16.04.2004 01:04:42
500 Internal server error [Wewnętrzny błąd serwera] Serwer znalazł się w sytuacji, która uniemoźliwia mu udzielenie odpowiedzi na zapytanie.

Jest to internetowy odpowiednik sygnału zajętości moźe się on pojawić w sytuacji, gdy serwer jest zbyt zajęty lub gdy przeciąźona jest internetowa bramka, przez którą starasz się do nas dotrzeć. Jedynym wyjściem z takiej sytuacji jest odczekanie kilku minut i ponowienie prób połączenia się z nami.
p481o
Dodano
15.04.2004 16:30:18
DooMEL
Dodano:
15.04.2004 02:47:48
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1