3DMark 03
Bardzo serdecznie proszę o pomoc. Nie mogę zainstalować 3DMarka 03 bo ciągle wyskakuje taki komunikat.Mimo źe juz kilka razy ściągałem ten program.
"CRC error : The file D: 3Dmark03. dat doesnt match the file in the setups cab file. The medium from which you are runing the setup may be corupted, contct your software venda"
Gdy zainstaliję z " ignoruj" i próbuję uruchomić program wyskakuje taki komunikat
" File skins/ free/ message/ logo.tga is corupted"
Mozna się załamać, bardzo proszę powiedzieć o co chodzi?
Dziękuję serdecznie z góry
"CRC error : The file D: 3Dmark03. dat doesnt match the file in the setups cab file. The medium from which you are runing the setup may be corupted, contct your software venda"
Gdy zainstaliję z " ignoruj" i próbuję uruchomić program wyskakuje taki komunikat
" File skins/ free/ message/ logo.tga is corupted"
Mozna się załamać, bardzo proszę powiedzieć o co chodzi?
Dziękuję serdecznie z góry
Odpowiedzi: 6
Jezeli masz podkreconego kompa, to ustaw wszystko na domyslne, bo czasem OC powoduje bledy w zapisie na dysku duzych plikow.
Ściągam GetRight, bo to spory plik. Pamięci mam 1 G, 2 razy po 512, uff :(
Moźe ktoś z kolegów mógłby mi w jakiś sposób uźyczyć poprawnej wersji?
Czym sciagasz ? Jakimis "wspomagaczami" ciagnacymi kilka watkow ? Moze samym IE sprobuj ?zibizeb:Mimo źe juz kilka razy ściągałem ten program...
A moze pamiec troche szwankuje ?
Ściągnąłem juź z 3 źródeł i nic, ze strony producenta itd, naprawdę jestem bezsilny:(
Nie zgadza się suma kontrolna
Spróbuj załatwić tą aplikacje z innego źródła ( stronki) i powinno zadziałać
Spróbuj załatwić tą aplikacje z innego źródła ( stronki) i powinno zadziałać
Strona 1 / 1