3D Driving School
Słyszeliście coś o tej grze?
Odpowiedzi: 20
czy nikt nie słyszał o spolszczeniu,a moźe w ogóle nie ma ?
:cry: :cry: :cry:
:cry: :cry: :cry:
czy ktoś posiada spolszczenie do tej gry?
nie rozumiem twojego topicu ale chyba to przestroga
To juz jest Twoj problem chlopie. Przy okazji – zanotuj sobie gdzies w kajeciku, ze kazde nastepne a podobne w tresci Twoje pytanie bedzie albo usuwane, albo zamykane.Maciek:jaj se nie rob bede pisal do ponad 100 ludzi :shock: na priva
Maciek:tak non stop a zazwyczaj bywa tak ze zainstaluje ja i w ten sam dzienoodinstaluje wiec wole sie zabezpieczyc sciagajac jakies grywalne demo a w tym "oficjanym" demie sa 2 mapy ???
Nie gralem, w demo ale lepiej 2 mapy niz 1.
tak non stop a zazwyczaj bywa tak ze zainstaluje ja i w ten sam dzienoodinstaluje wiec wole sie zabezpieczyc sciagajac jakies grywalne demo a w tym "oficjanym" demie sa 2 mapy ???
Dla chcacego nic trudnego.
Tak na powaznie to trzeba sie liczyc z kosztami, ze po zakupieniu gry nie bedzie ona uzywana nonstop.
Tak na powaznie to trzeba sie liczyc z kosztami, ze po zakupieniu gry nie bedzie ona uzywana nonstop.
chyba nie uwzgledniom reklamacji
No to po zakupieniu pograj a potem wroc do sklepu i powiedz, ze juz Ci sie znudzila i chcialbys wymienic na inna. :twisted: :twisted: :twisted:
wlasnie o to chodzi ze nie chce tak zrobic :) hce potestowac ta gre bez ograniczen bo najprawdopodobnie i tak jak wywale a demo mnie nie satysfakcjonuje
Maciek:Pierwsze co zrobilem to przeczytalem regulamin potem sie zarejestrowalem nie chodzi mi o podanie na forum lecz prywatnie poza forum.
Chodzi o wersje odplatna jak napisales wczesniej to podreptaj do sklepu, wez z polki i zaplac milej pani albo panu kasjerowi.
jaj se nie rob bede pisal do ponad 100 ludzi :shock: na priva
to zapytaj sie prywatnie, poza forum :wink:Maciek:Pierwsze co zrobilem to przeczytalem regulamin potem sie zarejestrowalem nie chodzi mi o podanie na forum lecz prywatnie poza forum.
Pierwsze co zrobilem to przeczytalem regulamin potem sie zarejestrowalem nie chodzi mi o podanie na forum lecz prywatnie poza forum.
Poczytaj regulamin.
Link do pelnej wesji www.idz–do–sklepu.com
Link do pelnej wesji www.idz–do–sklepu.com
a nie znacie linku do pelnej wersji :wink:
Maciek:a nie wiecie skad sciagnac pelna wersje oczywiscie odplatnie ;–)
http://www.3d–simulator.de/v3_shop.php
a nie wiecie skad sciagnac pelna wersje oczywiscie odplatnie ;–)
Na manewrówce nie czaję jak mam jechać, jakoś nie mogę się powstrzymać i rozpędzam pojazd na maxa jeźdźąc w kółko po placu :lol: .
Trochę mi się zacina jak wjeźdźam na skrzyźowania i klawisze domyślne trochę pokręcone.
Kierownica surowo wskazana :wink: , myszką teź się da sterować ale moim zdaniem jeszcze gorzej to wychodzi jak klawiaturą.
Trochę mi się zacina jak wjeźdźam na skrzyźowania i klawisze domyślne trochę pokręcone.
Kierownica surowo wskazana :wink: , myszką teź się da sterować ale moim zdaniem jeszcze gorzej to wychodzi jak klawiaturą.
gra całkiem fajna (przynajmniej demko), gdyby tak jeszcze troche grafike poprawili ;), no i przydałaby sie kierownica :)