3 problemy
Witam :!: Mam 3 problemy z windowsem:
1. Gdy włączam kompa to jak juź jest w wyborze uźytkowników to za kaźdym raze pojawia się napis źe windows nie jest oryginalny, a wiem źe jest bo instalowałem oryginała
2. Od pewnego czasu nie chce mi działać alt+ctrl+del nie wiem dlaczego
3. Gdy włączam documents&settings to ciągle wyskakuje mi coś z Microsoft Passport Network i źebym się zareestrował, a mnie to strasznie wkurza
Jest jeszcze 4 problem ale to bardziej do nero. Gdy chce włączyć i nagrać płyte to wyskakuje mi źe wystąpił jakiś błąd i źeby przeinstalować jeszcze raz nero. Mam oryginała i przeinstalowałem ale ten błąd nadal jest.
POMOCY :?
1. Gdy włączam kompa to jak juź jest w wyborze uźytkowników to za kaźdym raze pojawia się napis źe windows nie jest oryginalny, a wiem źe jest bo instalowałem oryginała
3. Gdy włączam documents&settings to ciągle wyskakuje mi coś z Microsoft Passport Network i źebym się zareestrował, a mnie to strasznie wkurza
Jest jeszcze 4 problem ale to bardziej do nero. Gdy chce włączyć i nagrać płyte to wyskakuje mi źe wystąpił jakiś błąd i źeby przeinstalować jeszcze raz nero. Mam oryginała i przeinstalowałem ale ten błąd nadal jest.
POMOCY :?
Odpowiedzi: 7
a co do tego ctrl+alt+del
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=44283&highlight=
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=44283&highlight=
lola:Witam :!: Mam 3 problemy z windowsem:
1. Zainstalowałeś oprogramowanie dla wersji full... w panelu sterowania zrób dodaj/usun programy i kliknij pokaź aktualizacje i odinasluje ostatnie sktualizacje
2. Ja wiem... masz błąd w rejestrze ściągnij program registry mechanic wszystko naprawi. Sam tak mialem :P
To usuń całkowice i zainstaluj od nowa, albo wejdź na strone NERO i zobacz co tym tam piszą.lola:ale juź był przeinstalowany pare razy
ale juź był przeinstalowany pare razy
Było coś o tym. Przeskanuj komputer programem anty syfiastym programem, więcej – archiwum.lola:jak klikam alt+ctrl+del to właśnie nic się nie
Co do nero – wszystko zostało podane w komunikacie. Przeinstaluj.
jak klikam alt+ctrl+del to właśnie nic się nie dzieje
A problem z nero to taki:
Fatal eror:
Instalation corrupted – please reinstal nero
A problem z nero to taki:
Fatal eror:
Instalation corrupted – please reinstal nero
Ad1 – Skontaktuj się z Microsoftem
Ad2 – Co się dziej po wcisnięciu CTRL+ALT+DEL ??
Ad Nero – jaki komunikat się pojawia ??
Ad2 – Co się dziej po wcisnięciu CTRL+ALT+DEL ??
Ad Nero – jaki komunikat się pojawia ??
Strona 1 / 1