3 Problemy...

Problem nr 1: System zaleźy to od jego humorku chyba, raz wykrywa raz nie wykrywa mojej karty dźwiękowej. Co zrobić?
Problem nr 2: Chciałem sformatować dysk przez CD z Windowsem, ale zrobiłem to tak nieudolnie, źe mam juź 3 Windowsy XP na kompie :) Czy da się to jakoś skasować, źeby mi nie wyskakiwało na starcie, który sytem wybrać?
Problem nr 3: Jak sformatować właściwie opiszcie mi proszę krok po kroku, robiłem tak jak naleźy (tzn. wciskałem te R napraw :P [no wiecie o co chodzi]) ale za kaźdym razem wyskakiwało instalacja Windows... Pomocy! :P

Odpowiedzi: 4

dobra chlopaki dzieki wielkie all sie udalo jakos :P sformatowalem, zreinstalowalem i jest git! thx narx :P
Anonymous
Dodano
10.12.2003 20:52:58
:
poza tym jak pierwszy raz robilem instalke win xp to sie pojawilo z tym formatowaniem ale za kazdym nastepnym razem instalowalo mi windows... :(

czegoś "po drodze" widocznie nie zauwaźyłeś
Gagman
Dodano
10.12.2003 16:45:52
eeeeeeeej... jaka konsola? :P :P :P aha poza tym jak pierwszy raz robilem instalke win xp to sie pojawilo z tym formatowaniem ale za kazdym nastepnym razem instalowalo mi windows... :(
Anonymous
Dodano
10.12.2003 16:23:30
ad2) Tu pomocne bedzie polecenie fix mbr wydane w konsoli (R)

ad3) Ja to robie tak : startuje z CD, na pierwszym menu wciskam R, przenosi mnie do konsoli, loguje sie do wybranej instalacji windows i dzialam (polecenie format)

Poza tym dziwne to jest – bo przeciez podczas naormalnej instalacji systemu, wykrywa windows ktory wczesniej jest zainstalowany... poza tym w ktoryms tam kroku mozna przeprowadzic formatowanie (szybki badz zwykle, fat32 badz ntfs)

Pozdr.
brtx
Dodano
10.12.2003 14:49:26
Anonymous
Dodano:
10.12.2003 12:30:05
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1