3 Egzotyczne problemy z XP

Witam wszystkich forumowiczów.
Mam nietypowy problem mam nadzieje źe ktoś pomoźe :P

1)W katalogach z plikami MP3 pojawia mi sie dziwny plik o nazwie "imgorg.ioc" i to w kaźdym czyli jak mam np. 100 folderów z albumami to w kaźdym jest taki śmieć (doprowadza mnie to do szału) a wiem czegoś takiego nie powinno być.Odrazu zaznacznam nie da sie tego wywalić bo to wraca :(

2)no i jeszcze jeden problem jak wstawić plik AUTOEXEC do folderu system32 źeby on tam był na stałe poniewasz gdy go wklejam po restarcie go nie ma :(

3)Często zamula mi system taki pliczek który nazywa sie _re_file.exe wyszukuje go wypierdzielam ..ale on znowu sie pojawia ..a on czasami zjada mi 114 mb pamieci operacyjne co boooolliii :evil: :(

NAPRAWDE DZIEKUJE ZA WASZA POMOC Z GÓRY :oops:

Odpowiedzi: 4

1. imgorg.ioc – The iO Song Tracker Plug–In
http://forums.winamp.com/showthread.php?s=609b5c5ec2d250acc56c897e193460ba&threadid=128119&highlight=imgorg.ioc
2. Ze szczegolnym naciskiem na koncowke zdania Windy.
3. _re_file.exe to "skladnik" albo tego co podala WindA, albo tez innego smiecia – W32/Downloader. Najpewniej byloby przeskanowac system jakims antywirem, ktory dalby sobie z tym rade, albo tez zastosowac HJ –> http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=19974
EL NINO
Dodano
10.11.2004 10:42:45
1. Masz moźe Winampa ? To moźe być coś od niego. Tzn, wtyczka jakaś.
2. Zmień atrybut na "tylko do odczytu" a następnym razem lepiej się przyglądaj tematom przyklejonym...
3. Istnieje prawdopodobieństwo (duźe), źe masz wirusa Beagle. Potraktuj go antywirusem albo teź zerknij sobie na to
WindA
Dodano
10.11.2004 03:10:58
2. Zmień atrybut na "tylko do odczytu" a następnym razem lepiej się przyglądaj tematom przyklejonym...
3. Istnieje prawdopodobieństwo (duźe), źe masz wirusa Beagle. Potraktuj go antywirusem albo teź zerknij sobie na to
WindA
Dodano
WindA
Dodano
canibal
Dodano:
10.11.2004 01:48:22
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1