2GB poprawka do WMP
Czy juz ktos widzial takie cos?? :)
Dlaczego to az tyle zajmuje?? Chyba nie przypominam sobie zebym sciagal az tak duza poprawke. Przy laczu 160kbit napewno bym to zauwazyl :) Pozatym "recznie" sciagana porawka zajmuje zdecydowanie mniej: 2851 KB
Niechcialbym tego wywalac na wlasna reke :) W tej chwili bardzo potrzebuje sprawnie dzialajacego kompa. Wiec moze to nie jest az tak bardzo potrzebne? :)
Dlaczego to az tyle zajmuje?? Chyba nie przypominam sobie zebym sciagal az tak duza poprawke. Przy laczu 160kbit napewno bym to zauwazyl :) Pozatym "recznie" sciagana porawka zajmuje zdecydowanie mniej: 2851 KB
Niechcialbym tego wywalac na wlasna reke :) W tej chwili bardzo potrzebuje sprawnie dzialajacego kompa. Wiec moze to nie jest az tak bardzo potrzebne? :)
Odpowiedzi: 4
Jak Tobie poprawka przeszkadza to ją usun.
Więcej info o samej poprawce tutaj.
Więcej info o samej poprawce tutaj.
Spotkalem sie z podobna sytacja... okazalo sie ze to tylko bledne zliczanie miejsca aplikacji przez Windows i jesli uwazasz ze przy swoim laczu bys to zauwazyl to nie ma mocnych... ta latka zajmuje u mnie wg. apletu Dodaj–Usuń: 13,96 Mb
:) tylko ze ja mam zancznie wiecej mp3 niz 2GB no i nie kozystam wogole z WMP. Chyba, ze winamp jest jakos zwiazany z MediaPlayer, albo inne playery jak AllPlayer albo CinemaPlayer. A nie da sie jakos podejrzec wszystkich plikow ktore ewentualnie byly by skasowane podczas deinstalacji??
Bo pewnie jak zdejmiesz to razem z zawartością dysku i zaraz będziek olejne pytanie : gdzie się podziąły moje mp3 :lol:
Strona 1 / 1