2 sys XP na kompie i problem z neostradą
Mam zainstalowane dwa systemy XP SP2 i na jednym nie mogę połączyć się z netem(neo 128) konfigóracje mam w obu przypadkach tę samą i na jednym systemie nie mogę się połączyć wyskakuje mi tylko tryb offline??
Odpowiedzi: 16
EOT to EOT.
Zajrzyj do FAQ.
Zajrzyj do FAQ.
XanTyp:Jasne.
Tak jak Kaczory.
To jeden facet z duźym lustrem obok siebie........
Wspólny tok myślenia dwojga ludzi powoduje u ciebie jakieś skłonności do nadmiernej imaginacji.
Szkoda klikać.
EOT.
Pisz do mnie prostszym językiem. Mój wokabularz jeszcze kuleje.
Jasne.
Tak jak Kaczory.
Wspólny tok myślenia dwojga ludzi powoduje u ciebie jakieś skłonności do nadmiernej imaginacji.
Szkoda klikać.
EOT.
Tak jak Kaczory.
Szkoda klikać.
EOT.
XanTyp:A choćby i cztery razy czytać... przecieź widzę, źe na jednym kompie a nie na dziesięciu :/
O co Ci biega?
Przecieź cały czas o tym mówię...
:roll:
XanTyp:Ja nie myślę, ale mi wychodzi, podobnie jak Doris.
Dwa systemy – to dwa kompy dla Neo i bez routera nic nie zdziałasz :/
:|
P.S: Doris i Ty myślicie razem bo to jedna osoba ?
gusioo:
Czytajcie po dwa razy posty.
A choćby i cztery razy czytać... przecieź widzę, źe na jednym kompie a nie na dziesięciu :/
O co Ci biega?
Przecieź cały czas o tym mówię...
:roll:
doris1968:Moźe Neostrada odczytuje te dwa Twoje systemy jak dwa osobne komputery.
Myśle źe do tego powinieneś mieć jakąś sieć.
Sama usluga neo nie ma nic do tego.
Jakies 20% internautow od tepsy ma win + linux na 1 kompie i neo smiga.
Cos nie tak jest z ustawieniami
XanTyp:Ja nie myślę, ale mi wychodzi, podobnie jak Doris.
Z drugiej strony – zastanawiam się, jak by tu podpiąć dwa odbiorniki z routka do jednego kompa. Prędzej zdublujez instalacje strerowników do Neo... Ale na to, to juź pewnie sam wpadłeś :?
szakaloo:Mam dwa systemy na jednym kompie gdyź potrzebuje mieć pełną izolacje[...]
Czytajcie po dwa razy posty.
gusioo:doris1968:Moźe Neostrada odczytuje te dwa Twoje systemy jak dwa osobne komputery.
Ja mam Neortrade na trzech kompach,rozprowadzoną bezprzewodowo (systemem radiowym)do tego jest potrzebny inny modem nie taki jak na pojedyńczą.
:oops: Dokładnie sie na tym nie znam ale takie jest pierwsze moje skojaźenie.
Przeczytaj dokładnie post otwierający, a potem zastanów się nad słowem, który powiększone jest.
Hint: te systemy są na jednym dysku.
Ja nie myślę, ale mi wychodzi, podobnie jak Doris.
Z drugiej strony – zastanawiam się, jak by tu podpiąć dwa odbiorniki z routka do jednego kompa. Prędzej zdublujez instalacje strerowników do Neo... Ale na to, to juź pewnie sam wpadłeś :?
Trochę to pokręcone, przyznaję.
Ale i koncepcja dwóch Xp`ków na jednym kompie teź nie jest raczej normalnym zjawiskiem :D
doris1968:Moźe Neostrada odczytuje te dwa Twoje systemy jak dwa osobne komputery.
Ja mam Neortrade na trzech kompach,rozprowadzoną bezprzewodowo (systemem radiowym)do tego jest potrzebny inny modem nie taki jak na pojedyńczą.
Przeczytaj dokładnie post otwierający, a potem zastanów się nad słowem, który powiększone jest.
Hint: te systemy są na jednym dysku.
Moźe Neostrada odczytuje te dwa Twoje systemy jak dwa osobne komputery.
Eksploruj plyte od tepsy>neostrada tp > drivery > twoj moden i zainstaluj go, potem sprobuj odpalic neo ze skrotu, ktory ci sie pojawi na pulpicie
/przed tym oczywiscie odinstaluj sterowniki modemu jak i program dostepowy/
/przed tym oczywiscie odinstaluj sterowniki modemu jak i program dostepowy/
Dostajesz jakiekolwiek ustawienia ? Adres ? Sprawdz co pokazuje "ipconfig /all" po wywolaniu przez "cmd" z Uruchom.
Probowales ustawic nowe polaczenie sieciowe ?
Probowales ustawic nowe polaczenie sieciowe ?
naturalnie mam to odznaczone, problem plega na tym źe na jednym systemie wogóle nie mam internetu nie da się wogóle połączyć
Moze to i glupie pytanie, ale zadac je musze – w przegladarce odznaczyles "Pracuj w trybie offline" ?szakaloo:...wyskakuje mi tylko tryb offline??
Mam dwa systemy na jednym kompie gdyź potrzebuje mieć pełną izolacje od osób innych uźywających tego kompa mam to zrobione przy pomocy bootmagic i wtedy kaźda partycja ma swój system przykł:jak mam zainstalowany sys na C:to z drógiego sys nie mogę wejść na tą partycje. Mam jedną licencje bo chyba ona mi wystarcza do jednego kompa
Nie lape ty to masz na jednym kompie????
Moze i idiotyczne pytanie, a masz licencje na te 2 XPki??
Po co 2 te same systemy na 1 kompie??
Wiesz ze w xp sa "konta userow"
Moze i idiotyczne pytanie, a masz licencje na te 2 XPki??
Po co 2 te same systemy na 1 kompie??
Wiesz ze w xp sa "konta userow"
Strona 1 / 1