2 Duze problemy z kompem
Witam jestem nowym uzytkownikiem forum znaczej mialem juz tu kiedys konto o nicku Pawelnko ale chyba cos sie z nim znim stało wiec juz nie mam , jak w temacie mam 2 duze problemy z komputerem:
1.Starą płyte głowną zepsułęm przez przypadek po przecięciu 6 przejsc na płycie głownej 3 do AGP i 3 do Biosu;] Kupiłem nową płyte tez SOCKET A ale jest cos nie tak podpinam monitor do karty graficznej a karta jest w tym ej nowej plycie okazalo sie ze chyba na niej cos jest nie tak bo procek nawet sie nie grzeje bez radiatora i wentylatora po 10 min wlonczonego kompa procek nawet sie nie zagrzał i teraz wchodimy w drogi problem
2.... po dopieciu procka z pierwszego problemu do innego kompa okazało się ze na innej płycie się zagrzał i to bez radiatora bo myslalem ze sie zrąbał po 20 s nagrzał się mocno i komp się sam wyłączył potem komp juz się nie chce włączyc.
Prosze o pomoc w 1 i 2 problemie bende bardzo wdzięczny . Probowalem resetowac biosa (czyli wypiecie bateri), odpalalem kompa bez ramu i z 1x ramem i z 2x ramami bez kart i z kartą z baterią od biosa i bez prosze o pomoc!!!
Odpowiedzi: 2
Lenko(PL):Kupiłem nową płyte tez SOCKET A ale
Ale jaką , to już nie napiszesz , niech sobie ludki zgadują .
Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś, popoprawiaj błędy , by można z tych informacji cokolwiek zasugerować. Bo póki co , to można 1034 pytania zadać na tak postawiony problem , a i to gwarancji nie daje że będziemy bliżej rozwiązania .
Najprostszą odpowiedzią na 2 problem jest : procek zwyczajnie się sfajczył.
Wobec powyższego problem nr1 przestaje istnieć.