17"LCD Noevo F417 – warto kupowac?
Juz mialem kupowac 15 LCD LG 1530B lub Samsunga 510N a tu nagle zauwazylem monitor 17"LCD Neovo F417 za 1000zł!! Czy ten monitor warto kupowac? Czy jest to jakis szajs? Czy moźe jednak lepij kupic jednak z powyzszych 15tek?
Ten Noevo ma bardzo dobre parametry mi się wydaje. Co o tym sadzicie? mam straszny problem z wyborem...
Oto link do tego Noevo:
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8399
Ten Noevo ma bardzo dobre parametry mi się wydaje. Co o tym sadzicie? mam straszny problem z wyborem...
Oto link do tego Noevo:
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8399
Odpowiedzi: 7
Zastanawiam się ...Chyba nie warto kupowac 17ki do gier. Przeciez to natywna rozdzielczosc sprawia ze trzeba miec znakomity sprzet zeby grac na duzych detalach prawda? Co o tym myslicie? Przeciez nie mozna zmienic rozdzielczosci na mniejsza? :?:
smuźenie?..mój Samsung SM710v ma 25ms reakcji..i nie widze smuźenia.. filmy nawet bardzo szybkie pieknie wyglądają.. oczka nie bolą..cudeńko..
A ten Neovo.. tez jest spoko.. widziałem go na wystawie:P.. aa co tu duźo pisać.. LCD RULEZ:P
A ten Neovo.. tez jest spoko.. widziałem go na wystawie:P.. aa co tu duźo pisać.. LCD RULEZ:P
fidelio:Ale co myslicie o tym monitorze i jak on sie ma do Samsung 510N i LG 1530B? Ktory z tych trzech monitorow zasluguje na kupno?
Aha i jaka jest ta firma Neovo? Do tej pory nie mialem stycznosci z zadnym jej produktem. To dobra firma, srednia czy tez jakas kaszaniasta? I jakie oferuje warunki gwarancji? :?:
Firma jest dobrz, z tych trzech monitorów wziąłbym na pewno większy czyli AG Neovo.
Neovo to bodajrze niemiecka marka. Moim zdaniem to dobry monitor i ja go kupie :wink: Ty czyń jak uwaźasz...
Ale co myslicie o tym monitorze i jak on sie ma do Samsung 510N i LG 1530B? Ktory z tych trzech monitorow zasluguje na kupno?
Aha i jaka jest ta firma Neovo? Do tej pory nie mialem stycznosci z zadnym jej produktem. To dobra firma, srednia czy tez jakas kaszaniasta? I jakie oferuje warunki gwarancji? :?:
Mam ten monitor. Jak na LCD na matrycy TN to najnormlaniejszy monitor... smuźenia rzeczywiście nie ma duźo, ale nie ma co ukrywać źe to monitor z niźszej klasy. Ja osobiście wolę korzystć z CRT.
oO widze źe równieź go obczaiłeś tak jak ja :wink: Matryca 12ms za cenę 1000zł to moim zdaniem bardzo dobry wybór. Taki sam monitorek stoi w sklepie EURO RTV AGD u mnie w mieście i nawet pozwolili mi go potestować na grze (NFS HOT PURSUIT 2) i nie było smug. Osobiście ja chce go kupić pod koniec czerwca.